50MMIk ben op les.. ik moet nu toch echt een keer gaan leren fotograferen. Omdat M alles kan en altijd alle foto's maakt, heb ik nooit mijn best gedaan om me er echt in te verdiepen. We hebben altijd goed apparatuur in huis door het werk dat M doet, dus ik kan echt met de beste camera's oefenen. 


Wanneer ik foto's nodig heb, boss ik Milan around. Ik weet precies wat ik wil en wat ik op de foto wil hebben. Hij vindt er alleen geen ruk aan omdat ik vaak foto's nodig heb van voorwerpen of tijdens bepaalde handelingen. Dit haat hij. Gisteren vertelde hij me ook dood leuk dat ik niet zo moest zeiken en zelf mijn foto's moest gaan maken.. ok point taken.


Vandaag dus maar de camera erbij gepakt en ik ben gaan schieten. Wat is dit leuk om te doen en waarom heb ik dit niet eerder gedaan?! M vindt dat ik talent heb en ik moet zeggen dat ik de smaak goed te pakken heb. Het gaat aardig, maar moet nog een hoop leren en mijn eigen stijl ontwikkelen. Ik houd echt van foto's met veel scherpte diepte, dus de lens die ik nu gebruik is daar perfect voor. 
 
Alles is geschoten met een Canon 6D en een 50mm lens. Mijn twee modelletjes zijn natuurlijk mijn twee draken! Nog een ander leuk voordeel van mijn carriere switch is dat we M ook een keer op de foto hebben :)

x B 

Related Posts

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Jaaaa! Wat zijn wij weer blij met alle Happy Bandits die wij tegenkomen! Met een lach op de gezichtjes staan zij alle...

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published