50MMIk ben op les.. ik moet nu toch echt een keer gaan leren fotograferen. Omdat M alles kan en altijd alle foto's maakt, heb ik nooit mijn best gedaan om me er echt in te verdiepen. We hebben altijd goed apparatuur in huis door het werk dat M doet, dus ik kan echt met de beste camera's oefenen. 


Wanneer ik foto's nodig heb, boss ik Milan around. Ik weet precies wat ik wil en wat ik op de foto wil hebben. Hij vindt er alleen geen ruk aan omdat ik vaak foto's nodig heb van voorwerpen of tijdens bepaalde handelingen. Dit haat hij. Gisteren vertelde hij me ook dood leuk dat ik niet zo moest zeiken en zelf mijn foto's moest gaan maken.. ok point taken.


Vandaag dus maar de camera erbij gepakt en ik ben gaan schieten. Wat is dit leuk om te doen en waarom heb ik dit niet eerder gedaan?! M vindt dat ik talent heb en ik moet zeggen dat ik de smaak goed te pakken heb. Het gaat aardig, maar moet nog een hoop leren en mijn eigen stijl ontwikkelen. Ik houd echt van foto's met veel scherpte diepte, dus de lens die ik nu gebruik is daar perfect voor. 
 
Alles is geschoten met een Canon 6D en een 50mm lens. Mijn twee modelletjes zijn natuurlijk mijn twee draken! Nog een ander leuk voordeel van mijn carriere switch is dat we M ook een keer op de foto hebben :)

x B 

Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Daar zijn ze weer de happy Bandits! Als echte modelletjes staan zij weer op de foto :)  Staat jouw happy bandit er tu...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published