77 DAYS


Lazy rainy sunday.. S is sinds vrijdag uit logeren bij zijn opa en oma. S uit huis betekend uitslapen! Mijn eerste kind is nogal een vroege vogel.. gaaaaap.. 7 uur staat hij naast ons bed. Een hele goede morgen pap en mam! Opstaan ik wil nu naar bedenen. We kunnen het nog wel eens rekken met de iPad, maar meestal is het gewoon heel vroeg uit de veren. S heeft het heerlijk gehad. Hij is nu bij zijn nichtjes in Soest en daarna brengen zijn opa en oma hem thuis. 
 
Wij hebben het weekend goed kunnen besteden aan het plannen van de vakantie! Milan doet al het zoekwerk. Hij kan daar echt uren mee bezig zijn, zoeken vergelijken, reviews lezen, nog meer vergelijken en dan als hij 1000% zeker weet dat dit de beste deal is voor ons boekt hij. Ik bemoei me er niet mee. Hij laat wat zien, ik knik een keer, soms keur ik het af, maar verder is het helemaal zijn ding. 
We zijn er nu helemaal uit waar we heen gaan. We beginnen in Bangkok, we landen ongeveer rond een uur of 18u. We overnachten die dag in het Mercure hotel. Vorig jaar verbleven we hier ook, dus dit zal voelen als thuiskomen. De volgende dag vertrekken we met de nachttrein richting Chiang Mai, we zullen de volgende ochtend vroeg aankomen. Acht hele dagen overnachten we in Green Tiger Vegetarian House. Super schattig klein hotelletje in het centrum van Chiang Mai. We blijven bewust lekker lang. Het Loi Kratong Festival vindt hier plaats. Dit is an once in a lifetime ervaring, we willen dat dus echt niet missen! Na een lange week vertrekken we naar Koh Lipe. We reizen met het vliegtuig, bus en boot. Overnachten tussendoor nog in Hat Yai en varen dan naar Koh Lipe. Een hele zware reis, maar het is het waard. Koh Lipe schijnt het paradijs te zijn. Een klein eilandje aan de zuidkant van de Thaise Andaman Zee. Volgens de verhalen zullen we hier ultieme rust beleven. We hebben een geweldig resort gevonden, zes dagen pure heaven.. Mali Resort. Dan weer ons boeltje pakken, op naar het toeristische Krabi! Hier meeten we onze Zeeuwse vrienden, met zijn tienen op hetzelfde eiland! Wat een feest! Met zijn vieren logeren we op het resort Baan Sainai. Na 5 dagen vliegen we terug naar Bangkok, weer naar het Mercure hotel. Hier vieren we onze laatste 3 dagen vakantie en vliegen dan terug naar Amsterdam. Boeehoooee! 
 
Gelukkig zijn we nog niet zo ver, nog 77 dagen te gaan!
 
x B

Related Posts

  • RETAILER LOVE #4
    RETAILER LOVE #4

    Toen Elvis & Otis nieuwe kleding ontving met onder andere ICECREAM BANDITS werd deze super schattige foto gemaakt...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published