ALL INCLUSIVE
Na een verrassend goede nacht werden we vroeg wakker. De zon scheen heerlijk ons hotelkamer binnen en we hadden zin om deze stralende dag te beginnen.
 
All inclusive is eigenlijk niet echt een vakantie voor ons. Alleen maar toeristen om je heen, elke dag hetzelfde eten en dagen lang niks doen en op een strandbed liggen.. No offence voor iedereen die fan is van all inclusieve, maar wij gaan liever cultuur snuiven, met ons rugzakje het land in, nieuwe plekken bezoeken, op straat in de kleine restaurantjes eten, knuffelen met de lokale bevolking en genieten van de kleine intieme resorts..
 
Nu moet ik zeggen, we zijn hier nu twee volle dagen en ik kan hier best aan wennen! Voor mij, als hoogzwangere, waggelende shamoe, met veel te dikke buik, waar elke trip verder dan 10 meter al een opgave is, is dit natuurlijk heaven. Je hoeft echt nergens aan te denken,  je rolt van je hotel kamer naar het strand,  restaurant en weer terug. Tussendoor hang je aan de bar  (zo lame dat ik geen cocktails kan zuipen) en geef je geen extra cent uit als dit niet nodig is. 
 
Het eten, daar was ik een beetje bang voor, ik bedoel, all inclusive naar Turkije stond gelijk aan hevige buikkrampen en dagenlang aan de schijterij. Gelukkig is niets minder waar en is het eten eigenlijk perfect. Ik houd echt van Turks eten en hier  moet ik moet zeggen, dat ik redelijk goed aan mijn trekken kom. Je moet natuurlijk wel de belangrijkste regels volgen, zoals geen water uit de kraan drinken en oppassen met schepijs etc, maar het eten is hier heerlijk divers,  alles is heel vers en lokaal.

S vind het ook echt super. Het is echt niet te geloven,  maar dat kind is weer the talk of the town!  Ik dacht dat het de Thaien waren,  maar hier zijn we hem ook constant kwijt omdat hij als een freakin celebrity foto's staat te maken met een 'fan'. Hij vind het prima, doet het allemaal even tussendoor en kijkt erbij met een blik van "yeah this is my life, i can't help it, sorry" Genant gewoon!
 
Voor mij was de eerst dag heel erg wennen. Ik Denk dat het door de vermoeidheid kwam in combinatie met de hitte. Ik kon helemaal niks meer, zag op een gegeven moment zwart voor mijn ogen en moest echt gaan liggen. Alles zat te strak en ik wilde alleen maar slapen. Gelukkig werd ik een stuk beter wakker en zijn we allemaal toch even aan het zwembad gaan zitten. Vandaag gaat het al veel beter en voel ik me weer top. Ik ben ook gewoon best wel zwanger, dat vergeet ik soms even. Geen wonder dat ik een verklaring nodig had om te vliegen..
 
M is de hele dag druk bezig met uuh.. zuipen en dronken worden! Dit is nog best wel een opgave... Alle sterke drank en bier wordt volgens hem aangelengd met water, want de alcohol is ver te zoeken. Je kan zuipen wat je wilt maar aangeschoten,  laat staan dronken worden is echt onmogelijk. Gelijk hebben ze ook. Er is volgens mij niets ergers dan een hotel vol dronken toeristen..
 
Tot nu toe genieten we volop, we liggen aan het strand en hangen bij het zwembad. Behalve dat we S zo nu en dan even kwijt zijn gebeurt er vrij weinig. Een groot deel van de gasten blijven allemaal op het resort, dit was in de eerste instantie ook ons plan. Maar omdat we niet op vakantie kunnen gaan zonder ook maar wat van het land te hebben gezien gaan we morgen met een schip naar de stad.  Ik heb er nu al zin in, naar de markt leuke dingetjes kopen en onderweg stoppen we bij een klein eilandje om even te zwemmen.. Genieten dus!
 
x B.

Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Happy monday!  Dit is toch wel één van de leukste blogposts om te schrijven! Vanwege de superleuke foto's die ik tege...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published