ALL INCLUSIVE JUST GOT SERIOUS..


Eergisteren hadden we bijna de hele dag regen. Wat een bummer was dat op onze laatste volle dag van de vakantie. Als je drie weken weg bent is een dagje regen geen probleem. Het is niet van harte,  maar ok. In je 7 dagen vakantie, waar je niks anders kan doen dan genieten van de zon is een dag regen gewoonweg een ramp.
 
Totaal terneergeslagen zijn we aan het ontbijt geschoven. Wat gaan we in hemelsnaam met deze dag beginnen. Het was de eerste dag dat we in onze normale kleding naar beneden gingen, in plaats van onze ready-to-swim outfits. Het was ondertussen bijna 13u en het werd steeds donkerder en grimmiger op het resort. Grote boze regen en onweerswolken schoven over het resort. Inmiddels waren alle strandbedden opgeruimd en parasols neergelegd. Shit just got serious: er was storm op komst. Niet lang daarna viel de regen met bakken uit de lucht en raasde er een windstorm over het terrein. Het was koud en nat en je zag dat iedereen er de pest in had. All inclusive zonder zon sucks. 
 
Er was niets te doen. Zelfs het animatie team was gaan zitten. Iedereen staarde voor zich uit in de lobby en alle ipads, tablets en telefoons werden tevoorschijn gehaald. Alles smaakte een beetje bitterder. Het buffet dat in het begin van de week zo heerlijk was, leek nu een smaakloze bedoeling.
 
Ik besloot een pedicure te nemen en M is samen met S naar boven gegaan. Een goede twee uur later was de storm gaan liggen en zag je wat voor ravage het had achter gelaten. Takken en bladeren lagen overal en de inhoud van de zee lag op het strand. Bah en nog steeds geen zonnestraaltje te zien.

We zijn maar een stukje gaan wandelen. Omdat het nu was afgekoeld was het voor mij perfect weer om even te gaan lopen zonder erbij neer te vallen. Het resort was een stuk groter dan we dachten. Na 5 dagen komen we er pas achter dat er een speeltuintje was voor kinderen waar we S hadden kunnen dumpen als hij even niks anders wilden dan zeiken. Jammer, gemiste kans..
 
19.00u, tijd voor het avond buffet. Our high light of the day! Na het eten zijn we naar onze kamer gegaan. Seph op bed gelegd en samen met M een paar afleveringen van Dexter gekeken. Morgen onze laatste dag. Volgens Google Now het zelfde weer als vandaag.. laat dit alsjeblieft niet het einde van onze vakantie zijn. Twee dagen regen kan een mens niet aan..

x B.

Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Happy monday!  Dit is toch wel één van de leukste blogposts om te schrijven! Vanwege de superleuke foto's die ik tege...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published