AN OTHER DAY AT THE PARK...in eens is het weer lekker weer, gewoon zomaar! De meeste Amsterdammers gaan met lekker weer naar het park. Hier moest ik zo aan wennen toen ik, nu bijna 10 jaar geleden, hier kwam studeren. Park? In Vlissingen gaat niemand naar het park, volgens mij hebben ze daar niet eens een park.. wij gingen naar het strand. 
 
Nu, is er voor mij niets lekkerders dan op een warme dag, met een kleedje in het park te liggen. Voor ik S en N had was dat na werk, op een zomerse namiddag met een wijntje. Nu is dat dus, in het zelfde park, in het speeltuintje, met 100 andere moeders en kinderen, vroeg in de middag met liga koek en pakjes appelsap.. less wine but just as much fun!
 
Zusje opgebeld, spullen gepakt, kleedje, lekker hapjes gekocht, drinken niet vergeten, twee kids in de auto gegooid, zus opgehaald en hup naar het Vondel. De beste ingrediënten voor een heerlijke middag. 
 
Canon niet vergeten en de hele middag genieten.
 
what a day, what a day en dat in september..
 
x B

Related Posts

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Jaaaa! Wat zijn wij weer blij met alle Happy Bandits die wij tegenkomen! Met een lach op de gezichtjes staan zij alle...

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published