AN OTHER DAY AT THE PARK...in eens is het weer lekker weer, gewoon zomaar! De meeste Amsterdammers gaan met lekker weer naar het park. Hier moest ik zo aan wennen toen ik, nu bijna 10 jaar geleden, hier kwam studeren. Park? In Vlissingen gaat niemand naar het park, volgens mij hebben ze daar niet eens een park.. wij gingen naar het strand. 
 
Nu, is er voor mij niets lekkerders dan op een warme dag, met een kleedje in het park te liggen. Voor ik S en N had was dat na werk, op een zomerse namiddag met een wijntje. Nu is dat dus, in het zelfde park, in het speeltuintje, met 100 andere moeders en kinderen, vroeg in de middag met liga koek en pakjes appelsap.. less wine but just as much fun!
 
Zusje opgebeld, spullen gepakt, kleedje, lekker hapjes gekocht, drinken niet vergeten, twee kids in de auto gegooid, zus opgehaald en hup naar het Vondel. De beste ingrediënten voor een heerlijke middag. 
 
Canon niet vergeten en de hele middag genieten.
 
what a day, what a day en dat in september..
 
x B

Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Happy monday!  Dit is toch wel één van de leukste blogposts om te schrijven! Vanwege de superleuke foto's die ik tege...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published