AN OTHER DAY AT THE PARK...in eens is het weer lekker weer, gewoon zomaar! De meeste Amsterdammers gaan met lekker weer naar het park. Hier moest ik zo aan wennen toen ik, nu bijna 10 jaar geleden, hier kwam studeren. Park? In Vlissingen gaat niemand naar het park, volgens mij hebben ze daar niet eens een park.. wij gingen naar het strand. 
 
Nu, is er voor mij niets lekkerders dan op een warme dag, met een kleedje in het park te liggen. Voor ik S en N had was dat na werk, op een zomerse namiddag met een wijntje. Nu is dat dus, in het zelfde park, in het speeltuintje, met 100 andere moeders en kinderen, vroeg in de middag met liga koek en pakjes appelsap.. less wine but just as much fun!
 
Zusje opgebeld, spullen gepakt, kleedje, lekker hapjes gekocht, drinken niet vergeten, twee kids in de auto gegooid, zus opgehaald en hup naar het Vondel. De beste ingrediënten voor een heerlijke middag. 
 
Canon niet vergeten en de hele middag genieten.
 
what a day, what a day en dat in september..
 
x B

Related Posts

  • RETAILER LOVE#3
    RETAILER LOVE#3

    Het is alweer officieel herfst en dat betekend: tijd voor de truien!  Basic & Hip is een webshop voor baby, kind ...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Vaak maken winkels mooie flatlays om items en merken te combineren. Deze keer doet SMALL HEROES KIDSCONCEPTSTORE uit ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published