AWKWAAAAARD.....


Na het schrijven van mijn laatste post heb ik ook een kleine journey genomen door mijn hele blog. Wat een reis! Zo leuk om alles terug te lezen. Ik was gewoon weer even in Thailand.. echt heerlijk. Er zijn nog zo veel verhalen te vertellen en we hebben nog zoveel foto's die ik met jullie wil delen. Niet alleen van Thailand, maar ook van alles daarna. Zo ook deze fotos..
 
We zijn weer in Thailand, terug in de nachttrein. De 'hell' reis van Trang naar Bangkok. Ik kan me nog herinneren dat we zo moe waren van de dag, die verschrikkelijke busreis en onze uber volle buiken van de tweede pizza die we niet hadden moeten eten (volgens mij heb ik dit verhaal nog niet eens verteld) S wist ook niet meer wat hij met zijn leven aan moest en begon zich een beetje te vervelen..
 
In onze coupe waren er twee mannen die ons hielpen. Een deed de catering, de andere man was er voor andere zaken. Bedden klaar maken en.. eigenlijk weet ik niet wat hij nog meer deed dan rondjes lopen. Meneer nummer twee was een beetje vreemd, ze waren beiden een beetje vreemd, maar deze spande wel echt de kroon. We waren het ondertussen gewend dat S alle aandacht trok van menig Thai, dus als er mensen stopten, zijn haren wilden voelen of hem even optilde om te knuffelen, keken we niet meer op of om. S ook niet trouwens, hij genoot van alle aandacht. Meneer nummer twee, noem hem voor het gemak even De Beddenopmaker, was verliefd op S. Maar ik bedoel ook echt verliefd.. zo erg dat het zelfs een beetje awkward begon te worden. Elke keer als hij voorbij liep wilde hij even met S knuffelen. Maar niet gewoon van, hey leuk jongentje, aai over zijn bol.. Nee gewoon hardcore tillen, knuffelen, kussen, gooien, rennen, nog meer knuffelen, kietelen, nog een keer rennen en dat dan keer 10! 
 
De eerste keer was het gezellig, de tweede keer ook. S vond het leuk.. de derde keer begon een beetje vervelend te worden, maar alle andere keren erna waren gewoon irritant.. S vond er op den duur ook geen zak meer aan en wilde gewoon ongestoord naar zijn iPad kijken. Maar Meneer De Beddenopmaker bleef maar komen. We hebben de keren niet geteld, maar ik denk dat een stuk of 10 keer echt niet overdreven is! Hele aardige meneer, maar hij wist gewoon niet van ophouden! 
 
We waren super blij dat hij eindelijk onze bedden kwam opmaken en we ons konden verstoppen achter onze gordijntjes! Het was een lange nacht.. een hele lange nacht..
 
x B
Hij wist van geen ophouden..
hij ging maar door..
en door..  

en door...
zucht...

is he serious..?!

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published