BALANCE + BIKE


Met zijn derde verjaardag een fiets voor hem gekocht. Blij dat hij ermee was, erop fietsen ander verhaal. Dit hoefde allemaal niet perse. Zijn balance bike dat was het helemaal. Het ging goed, lekker makkelijk zijn voeten bij de grond en niet al te veel gedoe.
 
Hij heeft de loopfiets nu een jaar. Ik heb hem voor hem gekocht als beloning toen hij zindelijk werd. Happy Seph! Op school scheurde hij al een tijdje op de loopfietsjes. Weet nog goed dat ik hem voor het eerst ermee zag. Ik kwam hem ophalen en hij racete bijna mijn tenen eraf. Super snel was hij op dat ding en ineens was hij zo groot. Hij kon sturen en alles! Ik had geen idee dat hij het al zo goed kon! Toen hij helemaal zindelijk was heb ik er dus een voor hem gekocht. Een hele coole houten rode loopfiets. Ik vond hem zelf super vet. Dat fietsje was aan zijn kont geplakt. Waar S ging moest zijn fiets ook mee. Timing was perfect. Hij wilde hierdoor steeds minder in de wagen. Precies op tijd voor Nola kwam. Nu we samen weggaan zit Nola in de wagen en Seph op zijn loopfiest. Zo kan hij kilomters afleggen zonder echt te lopen. Echt een top ding. 
 
Maar nu die fiets. Dood eng vond hij het. Ik had natuurlijk meteen die zijwielen eraf gehaald. Hij kan zo goed balans houden op die loopfiests, nu was het alleen nog trappen. Dit moest lukken... dacht ik. Al dat gewiebel vond hij maar niks, dus de fiets heeft een lange tijd in de schuur gestaan. We wachten wel tot de zomer.

Maand of twee geleden weer uit de schuur gehaald. Zijwielen er op en oefenen. Hij kon er niks van. Alleen maar zeuren dat hij niet vooruit kwam, dat hij niet kon trappen, dat het allemaal te zwaar voor hem was en nog meer bla bla bla.. Moest er wel om lachen, hij is zo een kleine zeikerd als het hem uit komt. We wachten dan wel tot hij wat zekerder is. 

Afgelopen weekend was zijn oma op bezoek. Die besloot hem mee te nemen op de fiest. Ze hebben rondjes gelopen in de wijk. Hij kon het heel goed zei ze, alleen het vooruit komen ging wat moeilijker. Ik heb even gekeken en zag dat hij zijn fiets goed kon besturen. Die zijwielen belemmerde hem alleen maar. Dan bleven ze hangen, kon hij niet vooruit, trappen en het wiel maar draaien... S weer blèren omdat het niet ging

Weet je wat Seph, we gaan dit doen. Weet je wie er mee gaat? Pop,  je steun en beste vriend. Zo gezegd zo gedaan. Pop op zijn stuur geknoopt voor moral support, S een goede peptalk gegeven, zijwielen eraf gehaald, fiets op de stoep gezet, Seph erop, hem een een kleine duw gegeven en.... OH MY GOD.. daar gaat tie! 
 Trots dat we zijn!

x B

Related Posts

  • RETAILER LOVE #4
    RETAILER LOVE #4

    Toen Elvis & Otis nieuwe kleding ontving met onder andere ICECREAM BANDITS werd deze super schattige foto gemaakt...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published