BKK WE LOVE YOU


En daar waren we weer.. in de stad waar ik zoveel van houdt. De stad waar ik een paar jaar geleden zo verliefd op ben geworden en het liefst elk jaar naar terug wil gaan. Bangkok, i love you! 
 
Vanmorgen zijn we vroeg vanuit Krabi vertrokken. Onze Zeeuwse vrienden haalden ons per taxi op en samen vlogen we naar Bangkok. Voor hen de laatste dag, zij gingen naar een hotel dicht bij de luchthaven om vanavond terug te vliegen naar Amsterdam. Wij hadden nog 3 volle dagen in deze heerlijke stad!
 
De vliegreis ging weer top. We zaten dit keer niet naast elkaar, geen idee waarom precies, maar Milan en Seph zaten een paar rijen voor mij en Nola. Ik zat wel samen met de rest. Het was een klein uurtje vliegen. Nola was een held en heeft een groot deel van de vliegreis geslapen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ze zoveel heeft geleerd deze reis. Ze is zo gegroeid op alle vlakken en is een echte toddler. 
 
We namen afscheid van onze vrienden en we pakten een taxi richting ons hotel, Mercure Siam. Hetzelfde hotel als twee jaar geleden. We hebben het toen zo heerlijk gehad en alles was super dichtbij. Rond 12u kwamen we aan. Het was heerlijk om weer terug te zijn.. Milan had als verrassing een suite geboekt. We hadden twee kwamers en extra privileges.. We konden inchecken op een andere verdieping, kregen een welkomst drankje bij aankomst en konden op de bovenste verdieping de hele dag gratis eten en drinken.. onze laatste dagen in Bangkok sloten we af in stijl.. :)
 
Milan zeurde de hele vakantie over een nieuwe telefoon. Hij had met zijn stomme kop zijn Samsung 4S laten liggen in de trein in Londen.. sindsdien heeft hij mijn oude Samsung 3S en kan hij niks anders doen dan klagen.. shoot me. Hij is zo een gadget en news freak en heeft het grootste deel van zijn dag een telefoon of laptopscherm voor zijn neus zoekend naar nieuwe artikelen om zijn verslaving te voeden. Nu hij dus een nieuwe telefoon nodig had kon hij al zijn vrij uurtjes besteden aan het uitzoeken, vergelijken, twijfelen, kiezen van een nieuwe telefoon. Dagen, weken was hij bezig om een smartfoon te vinden, eentje die honderd procent voldoet aan al zijn strenge eisen. Pfff... bla bla bla, hoe dan ook. Hij wilde een nieuwe telefoon en dit moest hij in Bangkok kopen.
 
Hij had meteen zijn tas gedropt en was klaar om naar buiten te gaan. Ik zou met N binnen blijven en S nam hij mee. Ik was allang blij dat ik even kon liggen en niks doen. Gewoon naar mijn telefoon kijken en scrollen.. niet echt lezen of kijken, gewoon scrollen. Nola sliep lekker. 
 
Niet lang erna kwamen ze weer naar boven.. S moest poepen.. ofcourse moest Seph poepen.. Seph bleef toen maar lekker bij mij en M kon zo uren alleen spenderen in een Shopping Mall waar rustig kon kwijlen op alles wat knopjes en lichtjes had.
 
Paar uur later komt M terug, met de biggest smile ever. Hij had 'the unicorn among unicorns' gekocht en explodeerde bijna van blijheid.. god, boys will be boys..
 
's Avonds samen op pad geweest en wat gegeten. S heeft nog rondjes gereden op een kartbaan en wij hebben naar hem gekeken en gelachen om hoe serieus hij op dat autootje zat en hoe langzaam hij ging.. S is zo hilarisch!
 
Het was een heerlijke relaxte eerste dag..
 
Morgen was mijn dag. Ik heb een superleuk Instagram vriendinnetje leren kennen die in Bangkok woont en morgen neemt ze mee de stad in! 
 
I can not wait! 
 
x Borg

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published