BYE BYE TURKEY
Toen we wakker werden na de hell dag van gisteren durfden we niet eens de gordijnen openen te doen. We raadpleegden eerst Google Now: 60% kans op regen.. Ok dag vakantie! Dat was het dan.. We deden toch maar onze gordijnen open en het was grauw, donker en het regende pijpenstelen.. ik kon wel janken. Gordijnen weer dicht en kropen met zijn drieën weer in bed. Als deze dag zo zou eindigen, dan blijven we nog even wat langer kroelen. 
 
De transfer naar de luchthaven zou ons pas om 17.15u ophalen dus we hadden nog een hele dag om te vullen. Eerst ontbijten, tas inpakken en daarna.. hopelijk, aan het zwembad hangen. We hielden stiekem hoop. 
 
Al onze gebeden werden gehoord, want nadat we klaar waren om te gaan ontbijten, was het helemaal opgeklaard. Het was nog lichtelijk bewolkt, maar de zon kwam hier fel doorheen en het was warm! We can work with this..! Snel ontbijten, tas inpakken, uit checken en zwemmen! 
 
We waren zo happy dat we met alle corny spelletjes van het animatie team hebben mee gedaan. Ik heb gedanst, we hebben couple darts gespeeld en omdat de vrouwen hadden verloren moesten we dansen als dieren, ik was een olifant :) 
 
De lucht was helder, de zon scheen, het was warm en de sfeer was weer helemaal terug.. 
 
 
 
 
De transfer kwam een goede 45 minuten te laat. Ik meteen in de stress, ze zijn ons vast vergeten en we zouden for ever stuck zijn op dit resort. De busreis duurde ongeveer 1,5 uur en S viel vrij snel in slaap. Onze vlucht vertrok om 21.05 en we zouden precies om 00.01 aankomen in Amsterdam. Alles verliep vlekkeloos. Op de luchthaven van Bodrum lekker een pizza en pasta gegeten. Heerlijk, na 7 dagen courgettes, aubergines, pilav, olijven en paprika. Het buffet was echt om te smullen, maar na 7 dagen ben ik blij dat ik straks weer zelf kan koken. 
 
S was een plaatje tijdens de vlucht. Hij heeft de de eerste twee uur met zijn handen gespeeld, ik hoorde alleen maar, broemmm, sjooefff en tjakketjak vanuit de stoel naast me komen. Hierna de ipad gepakt, spelletjes gedaan en de rest van de vlucht Pingu gegkeken. Hij heeft geen kik gegeven, niet gezeurd en heel braaf op zijn eigen stoel gezeten met zijn riem vast. Toen het vliegtuig lande, viel ons muisje in slaap. 
 
Wachten op de koffers, taxi pakken en naar huis. S op bed gelegd en zelf ook direct gaan slapen. Het was een heerlijke vakantie, maar ook wel lekker om weer thuis te zijn. 
 
x B. 

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published