CHIANG MAI


Hier in Koh Lipe genieten we heerlijk van het strand en doen eigenlijk niet veel bijzonders, dus hier nog wat leuks van vorige week...

Vorige week zijn we naar Chiang Mai Zoo geweest. Echt een gigantische dierentuin gebouwd aan de voet van de berg. Wat bizar groot en best een klim in de hitte met wagen en kids, maar het was leuk!
 
Azië, echt waar, in Azië kan alles. Heb Carpers gevoed met een fles en nijlpaarden letterlijk van kunnen aanraken zo dichtbij. Panda's gezien, die we in Nederland dus in geen enkele dierentuin hebben. S schijnt panda's helemaal tof te vinden. Heb hem er serieus nooit over gehoord. Het koste in de dierentuin extra om deze dieren te bekijken en ik moet zeggen, het was het niet echt waard.. Je kon met de dieren op de foto, wel gefotoshopt weliswaar, maar dat is maar een klein detail. Was ook betaald.. 
 
Lekker rondgebanjerd in het park en wat gegeten. De dieren zijn echt super ver uit elkaar, dus we moesten best een stuk lopen voor we weer wat tegenkwamen. Uiteindelijk begon het te heet te worden en waren we al bijna aan de top van het park. Er rijdt een pendelbus door het hele park die je een tour geeft langs de dieren. Het was zo heet en vooral ik was moe van het duwen en klimmen dat we maar het busje hadden gepakt om de rest te bekijken. Eindelijk hadden we tickets nodig om mee te kunnen, maar we waren zo zielig dat ze ons toch maar meenamen. Snel wagen ingeklapt en instappen, beste idee van die dag, really! Langs de weg pikte de chauffeur steeds meer mensen op, het was ook gewoon niet te doen! Veel te heet en te hoog.. hij had ons al for free laten instappen, de rest maakte volgens mij ook niet meer uit. Er was sowieso geen kip in het park en de mensen die er waren, zaten in de bus. 
 
Prima genoten van de rest van het park. Blijft bizar dat Azië.. 
 
x Borg

Related Posts

  • RETAILER LOVE #4
    RETAILER LOVE #4

    Toen Elvis & Otis nieuwe kleding ontving met onder andere ICECREAM BANDITS werd deze super schattige foto gemaakt...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published