CHILL MODUS FULL BLAST


Wat is dit een heerlijk eiland. We rollen ons bed uit lopen naar het restaurant en ontbijten aan het strand. M heeft weer een super goede plek uitgekozen. We zitten midden in een druk straatje met allemaal restaurant en winkeltjes. Alles is op loopafstand, inclusief mijn geliefde 7/11. 
 
Wat ons wel opvalt is dat het druk is. Druk met jongeren. Dit hadden we niet echt verwacht. We zitten naast het beruchte party eiland Koh Phangan waar over 2 dagen de fullmoon party is. We hadden verwacht dat de party peoples meteen die kant op zouden reizen, maar nu zien we dat een groot deel ook hier is beland. Alleen maar jonge mensen. Nu ben ik zelf ook niet oud en val ik in leeftijd nog steeds in de "jongeren" categorie, maar dit is niet het publiek waar we op hadden gehoopt. Ik denk dat de gemiddelde leeftijd 23 is op het moment en het lijkt of N en S bijna de enige kinderen zijn. 
 
Hoe dan ook chillen wij hem dood. We zijn een beetje aan het kijken wat w allemaal gaan doen deze week. Snorkelen willen we heel graag proberen en kijken of we het eiland over kunnen touren met een scootertje. 
 
Voor nu, zon zee en heel veel strand.
 
x B.

Related Posts

  • THE SUBURBAN KIDS
    THE SUBURBAN KIDS

    Ik ben al een tijdje groots fan van de @THE.SUBURBANDAD op Instagram. Volgen jullie hem al? Een super leuke, gezellig...

  • I AM NOT DRUNK!
    I AM NOT DRUNK!

    Van de week gingen we door onze vakantie fotos van vorig jaar, toen we dit meesterwerkje tegen kwamen...  LEAVING ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published