DAY AT THE PARKM heeft me weer eens verlaten.. hij is een paar dagen voor werk naar Londen. Het valt allemaal mee hoor, gelukkig komt hij morgen einde van de dag weer thuis. Het is zo heerlijk weer buiten. Normaal pak ik dan de auto en rijden we ergens heen om af te koelen. Nu staat mijn auto al bijna een week bij de garage.. Hoe ga ik nu met S en N naar het park in mijn eentje.. met zijn drieën op de fiets?! And so we did.. 
 
Nola was vandaag lekker op tijd wakker van haar eerste slaapje. Normaal haat ik dat en wil ik dat ze 2 uur door tukt, maar nu kwam het wel mooi uit. Boterhammen ingepakt, water, handdoek, schepje en emmertje. N in de draagzak, S achterop de fiets, spullen in de fietsmand en gaan met die banaan.We zijn naar een klein parkje geweest bij ons in de wijk, gelukkig maar een paar minuten fietsen.. 
 
Het was heerlijk. S heeft gezwommen en N voornamelijk mij beklommen. Als N wakker is hebben we ongeveer een window van 3 uur om dingen te doen. Hierna wil ze gewoon slapen en naar bed. Ze is daar heel duidelijk in. Ze wil eigenlijk alleen maar slapen in haar bed. Dit gaat best een ding worden als we op vakantie gaan. N slaapt niet in je armen. Ze wil gewoon plat liggen in een bed. Maakt niet uit waar, maar gewoon een bed. In haar wagen wilt het ook nog wel eens lukken. Wagen plat, deken erover heen, beetje wandelen, duim in der mond en dan valt ze in slaap.. als je geluk hebt. Nu had ik alleen de wagen niet meegenomen, die paste helaas niet meer in mijn fietsmand. N wordt super druk als ze moe is. Kan niet stilzitten, wilt alles pakken en in haar mond stoppen. Omdat ze alles wilt hebben dat niet binnen haar bereik ligt, probeer ik haar op de grond te leggen zodat ze kan spelen. Dan gaat ze blèren, want dit is natuurlijk niet de bedoeling! Ze wilt in je armen hangen en proberen van alles te pakken waar ze niet bij kan. Toen was ik het zat. Ik heb de draagzak gepakt, N erin gepropt, deken eroverheen, zodat niks haar meer kan prikkelen. Toen ben ik de spullen in gaan pakken, dan maar naar huis. Twee minuten later kijk ik onder het dekentje en ja hoor, mevrouw ligt vredig met haar duimpje in haar mond te slapen.. thank god.
 
Toch maar naar huis gegaan en haar in der bedje gelegd. S was ook super moe, die heeft de rest van de middag op de bank gelegen met zijn geliefde iPad. Ik ben ook kapot.. ik kan niet wachten tot M weer thuis is. 
 
x B

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published