EK 147 AMSTERDAM


 
 
Onze vakantie zit er op! Ik zit nu in het vliegtuig terug met een slapende S op mijn schoot terwijl ik deze post schrijf. Het was echt een geweldige ervaring om te doen met kleine S. Hij heeft het beter gedaan dan ik had durven hopen. We hebben soms heel veel van hem gevraagd tijdens onze reizen. Boot in trein uit. Dan weer met de bus en ondertussen viel hij in slaap. Weer wakker worden omdat we moesten overstappen en dan weer wachten in de hitte. Het was soms heel veel, maar hij heeft het allemaal gedaan zonder echt extreem te zeuren. Ik ben super trots op hem.
 
Wat onze vakantie nog bijzonderder heeft gemaakt is mijn blog. Ik heb ze allemaal met plezier geschreven voor mezelf, familie en vrienden. Maar ik had nooit verwacht dat er zoveel andere mensen het zouden lezen. Ik heb zulke leuke reacties van bekende en onbekende mensen gehad. In die drie weken tijd hebben al zo veel mensen mijn blog gelezen. Hierdoor heb ik nog meer zin om door te schrijven! 
 
M en ik zijn eigenlijk twee nerds die hele helemaal op gaan in ons ding. Samen konden we midden in de nacht met een snurkende baby tussen ons in bezig zijn met mijn blog. Hij zo snel mogelijk de foto's bewerken en ik schrijven zodat ze die nacht nog online konden. Ik schreef altijd onderweg op mijn iPhone. Dan kon ik 's avonds als S sliep alles online gooien. Ik doe het heel graag, schrijven is altijd mijn hobby geweest. M maakt super mooie foto's. Hij heeft het talent om op het juiste moment een foto  te maken. Hij kan echt een gevoel vastleggen. Samen kunnen we leuke dingen maken en ik kijk er naar uit om dit nog meer te doen!
 
Thanks voor alle leuke en lieve reacties! 
 
x B.
 
Ps: Natuurlijk ben ik met in mijn blog nog lang niet thuis. Nog 3 dagen Bangkok! We gaan gewoon vrolijk verder waar we gebleven zijn. We hebben nog zo veel te vertellen :) Hier nog een paar leuke foto's van Koh Lanta.. seems like years ago ..


 
 
 
 

Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Daar zijn ze weer de happy Bandits! Als echte modelletjes staan zij weer op de foto :)  Staat jouw happy bandit er tu...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published