FIRST DAY...at daycare!

Vandaag had onze kleinste midget haar eerste wendag op de crèche. Een ochtendje meedraaien om te kijken hoe het gaat. Ik zag eerlijk gezegd geen problemen. N is echt een rustige meid en huilt zelden. Een hele tevreden baby die, als het moet, heel duidelijk laat weten wat ze wilt. N is totaal niet bang van vreemde gezichten en iedereen loopt zo met der weg.
 
Mijn auto heeft het weer begeven (yes again!)  dus vanochtend met beide op de fiets gestapt. Nola in haar draagzak en Seph achterop. Begin er best handig in te worden moet ik zeggen! Het is een klein ritje van 10min naar school dus we waren er zo. Bij aankomst komt S zijn beste vriendinnetje Bibi tegen. Direct dikke pret en samen zijn ze naar binnen gerend. Had ik mooi even alle tijd bij Nola.
 
Het was al best druk op de groep. Allemaal baby's rustig aan het spelen, sommige aan tafel anderen kruipend op de grond. Eenmaal binnen was alle aandacht op ons gericht. Een stuk of 12 baby ogen keken ons doordringend aan. 
 
Nola had meteen de aandacht van een jongetje op de grond. Ze kon haar ogen niet van hem afhouden. Ik begon meteen te lullen over haar schema's, slaapjes en bla bla. Ik merkte dat ik het stiekem toch wel een beetje moeilijk had. Het ging wel wat makkelijker dan bij S, maar toch, het blijft een dingetje. Nola had ik intussen op de grond gelegd, ze ging meteen achter het jongetje aan. Ik ratelde door over haar hapjes en tussendoortjes, Nola was allang bezig met andere dingen. Overal op de grond lag speelgoed. Koetjes, blokjes en autotjes. Alles ging linea recta haar mondje in. Het nieuwe speelgoed moet uitvoerig geproefd worden,  ze kan het op deze manier allemaal beter zien natuurlijk.. Ik tetterde ondertussen nog steeds door over luiers en billetjes met Sudocreme. Nola was ondertussen naar de andere kant van het lokaal gekropen. Ik  vertelde als laatste nog wat ik allemaal in haar tasje had gestopt en toen was dat het, time to go! ...i guess?
 
Ze lag daar op de grond en ik besefte me dat ze al echt een grote meid is geworden. De laatste 10 maanden zijn voorbij gevlogen. De eerste twee maanden in mijn buik en dan natuurlijk de 8 maanden erna. Ze is in die tijd eigenlijk niet vaak van mijn zijde geweken. Overal waar ik heen ging, nam ik Nola mee. Boodschappen, dates met vriendinnen, wandelingen door de stad en noem het maar op. Ze keek me nog even aan met haar grote bruine ogen, ik gaf haar nog een laatste kus en zwaaide haar uit. Daar lag ze dan mijn grote mooie meid, klaar voor haar eigen leven in haar nieuwe eigen wereld, met haar grote broer just around the corner..
 
Toen ik door de gang liep naar S zijn lokaal kon ik het niet geloven dat mijn 10 maanden erop zaten. Over een week ga ook ik weer werken. Tien hele maanden ben ik thuis geweest en het was echt heerlijk. Zo stres vrij, geen gezeur mensen die ik liever zie gaan dan komen. Dingen aan mijn hoofd waar ik eigenlijk niet mee wil dealen. Elke dag heerlijk koken en taarten bakken tot we erbij neer vallen. Geen volle wasmanden omdat ik altijd, nou meestal, op tijd de was kan doen. Lekker elke dag naar buiten en genieten van het weer. Nola zien groeien en genieten van Seph zijn bijdehandheid. Alle tijd hebben voor M en weggaan zonder duizend en een dingen te plannen. Kinderen altijd op tijd naar bed en een hele lange avond om - what ever the fuck we want - te doen, maar vooral om mijn iets wat uit de hand gelopen Netflix verslaving te voeden.. kortom ik heb zo genoten!
x Borg

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published