First Trip to Braga!


Mijn eerste business trip naar Portugal! Na veel debatteren en dan vooral met mijzelf heb ik de knoop doorgehakt om de eerste productie van ICECREAM BANDITS in Portugal te doen. Zoooooo spannend! Ik ga dan nu toch echt mijn derde kind uit handen geven aan mensen die ik niet ken! "they don't know my life, they don't know what i've been through!"

Super voorbereid met al mijn styles in mijn koffer ging ik op stap. Na bijna 3 uur vertraging kwamen we aan in Braga! Wat een heerlijke stad, behalve dat ik super excited was dat ik voor ICECREAM BANDTS weg was, was ik ook super chill om even alleen de deur uit te zijn :)  City life! 

 

Related Posts

 • PRETTY FLAT LAYS!
  PRETTY FLAT LAYS!

  Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...

 • HAPPY BANDITS!
  HAPPY BANDITS!

  Daar zijn ze weer de happy Bandits! Als echte modelletjes staan zij weer op de foto :)  Staat jouw happy bandit er tu...


1 comment


 • Marlene

  Lieve Ingeborg, van harte gefeliciteerd met je nieuwe website! En wat leuk, dat je weer gaat bloggen, heb genoten van je blog over Braga! Heel veel succes xx


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published