GOOD FOOD AND ORIGAMI


Na heerlijke ochtend aan het strand kwamen we thuis zonder Poppi. Onderweg was M al uitgestapt om in alle winkeltjes te zoeken naar S zijn beste vriendje. Als een desperate vader, die tot alles in staat was, zagen de lokale mensen hem zoeken alsof zijn leven er vanaf hing. En dat was natuurlijk ook zo. Hoe gaan we dit in hemelsnaam voor een tweede keer fixen?? Ik was ondertussen al weer in ons huisje. S druk op de iPad en ik denkend hoe we deze keer Pop nummer twee moesten gaan klaarstomen voor his big duty. Na ongeveer een half uur kwam M terug.. zonder Poppie.
 
Ok plan B! Pop nummer twee zo snel mogelijk klaar maken voor de job, "Im ready coach, i got this!" Pop moet zo snel mogelijk zo vies worden als de eerste.. Dat lukt natuurlijk nooit in de korte tijd die we hebben. S verwacht natuurlijk dat Pop er weer is als hij gaat slapen. Dat gaat hem dus niet worden, plan C. Poppie wassen voor de ogen van S, want dan ziet hij dat Poppie 'schoon' wordt. Samen heerlijk gaan zwemmen dus! Met S en Pop onder de arm is M het bad in gedoken. Nu maar hopen dat het werkt..
 
Vol goede moed kwam M terug. Voor S was het een feest samen zwemmen met zijn vriendje. Voor wat afleiding zijn we wat gaan eten in town. Nu de laatste dagen in zicht zijn begin je wat comfortabeler te worden met het eten. We eten dus wat meer op straat, super lekker en heerlijk goedkoop. Met zijn tweeën is 1 dag wennen genoeg maar met baby ben je toch wat voorzichtiger. Hij mag niet ziek worden, maar jij ook niet! 
 
Het eten was een nog groter feest! S heeft gesmuld voor zijn leven. Het is zo leuk om te zien hoe S alles naar binnen werkt. Van hete curry tot noodle soep. Alles is lekker! In het restaurant was natuurlijk weer iedereen verliefd op hem. Er werd met hem gedanst, vliegtuigjes getekend, hij mocht mee naar de keuken, beetje helpen met koken. Een van de meisjes was echt helemaal weg van hem. M en ik hadden onverwachts een 'dinner for two' omdat ze de hele tijd met hem bezig was. Samen hebben ze vliegtuigjes gevouwen en gegooid. Ze was super goed! Ze knalde er ook zo een origami zwaantje uit. Hier was S wat minder van gecharmeerd, want dit is natuurlijk geen 'koppe'..  Ze heeft goed haar best gedaan om hem bezig te houden en als bonus voor ons.. S heel even Poppie was vergeten..
 
x B.
 
 
 
Killed this shit! 

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published