HOME INVASION's Avonds na het eten gingen we op zoek naar een Tattoo shop. De tuktuk driver kende een goede Artist, dus daar reden we heen. Ik wil al heel lang een kleine tattoo, waar ik een mooie herinnering aan heb. Het leek me nu wel een mooi aandenken om hem in Thailand te laten zetten. 
 
Een hele aardige man met een mooie nette shop aan huis deed zijn deuren voor ons open. Tot grote vreugde van S had meneer ook twee kinderen. Een jongen van 3 en een meisje van 1 jaar. S kon zijn geluk niet meer op. Samen met de buurkindjes hebben ze de boel kort en klein geslagen.. Op een gegeven moment is S zelfs het huis van de buren in gerent, rechtstreeks naar de kamer van de kinderen. Pakte een speelgoed autootje rende weer naar buiten en weigerde hem terug te geven. We hebben ons rot gelachen. Kinderen op die leeftijd zijn gewoon gek! Zo leuk hoe ze samen communiceren. Ze verstaan elkaar natuurlijk voor geen meter, maar kind zijn met domme ideeën is natuurlijk universeel.
 
And again koppes tekenen.. 

De kleine man moest gaan douchen, hij heeft duidelijk  zin...


HOME INVASION!!


Ook hier doet S alsof hij thuis is.. 


Als debielen weer op de grond liggen


De buurkindjes wilden maar al te graag naar binnen..
 
Eenmaal thuis was S doodop. Ik heb hem zonder Pop in bed moeten omdat hij nog niet helemaal droog was na hun zwem avontuur. 
 
S begon net weg te dutten toen ik het meisje van de lobby hoorde praten met M. "Oh no, you have got to be kidding me!" schreeuwde M met grote blijdschap. Ik stormde naar buiten en ik zag haar staan met Poppie in haar hand! Dit is gewoon een wonder! Niet te geloven hoe Pop weer zijn weg naar S heeft gevonden en dat op onze avond dag in het resort. Je wilt niet weten hoe blij we waren! Pop heeft echt 9 levens, hij heeft er weliswaar al 3 gebruikt.. 
 
Het meisje van de lobby vertelde dat de winkeliers zelf gingen zoeken nadat M weg was gegaan. Ze vonden het zo erg voor hem. Hij was als een bezetenen aan het zoeken, het zweet stond op zijn voorhoofd. Drie keer heen en weer gegaan en weer terug. Na goed zoeken vonden ze Poppie verdwaald tussen een paar schoenen. 
 
Pop en S are really meant for each other...x B.

Ps: pop is nu officieel het smerigste beest op aarde..

Related Posts

  • RETAILER LOVE#3
    RETAILER LOVE#3

    Het is alweer officieel herfst en dat betekend: tijd voor de truien!  Basic & Hip is een webshop voor baby, kind ...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Vaak maken winkels mooie flatlays om items en merken te combineren. Deze keer doet SMALL HEROES KIDSCONCEPTSTORE uit ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published