ICECREAM BANDITS OP DE CITY MOM BLOG!


Paar weken geleden heeft Betinna van de altijd leuke CityMom blog een klein stukje over ons geschreven. Over de manier waarop we produceren, maar vooral over de manier waarop we proberen groener te consumeren.

Groen produceren vinden wij niet meer dan normaal. De juiste producten gebruiken, die op een milieu vriendelijke wijze tot stand zijn gekomen en in de juiste omstandigheden zijn geproduceerd. Maar wat kunnen wij als consument doen als wij er hierna niet juist mee om gaan? Wat heeft het dan voor zin dat onze stoffen organic zijn als we allemaal mee gaan in de kledingindustrie waar fast fashion een groot begrip is? De weg naar een betere en groenere wereld voor onze kinderen stopt dan bij ons en dat is zo zonde!

Daarom geloven wij vooral in groen consumeren. Wij proberen een klein steentje bij te dragen door met onze collecties te zorgen dat deze lange tijd mee gaan. We stimuleren dan ook om de kleding door te geven wanneer jou kleine bandit het niet meer past. We gaan niet mee met de seizoenen en stimuleren vooral slow fashion. Tijdloze kleding, die het hele jaar door gedragen kan worden, kleding die over een paar jaar nog steeds leuk is en ook graag gedragen wordt door de broertjes en zusjes. 

Heb jij de blogpost al gezien? Wij vonden het geweldig. Klik op de foto hieronder voor de hele post. 

Veel leesplezier! 

Liefs, 

Borg

 

 

 

Related Posts

  • OP DE PRCHTG BLOG
    OP DE PRCHTG BLOG

    Een aantal weken terug schreef lieve Fleur van PRCHTG een super leuke blogpost over ICECREAM BANDITS. Haar twee schat...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published