ICECREAM BANDITS GIVEAWAY


Hoe leuk! De zomer is soort van begonnen en dat moeten we vieren! Jij kunt nu kans maken op 50 euro ICECREAM BANDITS shop tegoed! Hoe? Daar lees je meer over op onze Facebookpagina! Laat hieronder alvast je email adres achter om je win kans te vergroten!

Spannend! Woensdag 24 mei maken wij de winnaar bekend! 

Succes!

x Mandy

Related Posts

 • CO VAN KESSEL
  CO VAN KESSEL

  De wekker ging, nog steeds even moe als gisteren. Iedereen slaapt nog. Waarom kunnen die kinderen van mij nooit zo sl...

 • JETLAGS + KIDSZANIA
  JETLAGS + KIDSZANIA

  Om 8 uur schrok ik wakker. Oh nee, Co van Kessel! Snel probeerde ik mijn telefoon te zoeken. Naast mij nog steeds dri...


1 comment


 • Sharina

  Gaaf de trui met korte broek!


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published