MAMA KOPPE??


Weken waren we bezig om S. Voor te bereiden op onze reis. We hadden boekjes voor hem gekocht waar Ikke ook naar Thailand gaat. We waren samen al vaak naar Schiphol geweest waar ze een voorbeeld vliegtuig hebben staan waar je even een kijkje in kan nemen. Dit vond hij helemaal geweldig en sinds dien was het "mama koppe kijken?' (koppe = helicopter = vliegtuig)
 
Voor hem was dan eindelijk de dag aangebroken dat we gingen vliegen. Hij vond het super spannend maar was echt niet bang. We hadden echt de beste stoelen ever, in het midden van het vliegtuig en zonder stoelen voor ons, dus S. kon helemaal los gaan! Had onze tour guide weer mooi geregeld. Toen we eenmaal zaten had ik S. meteen uitgelegd dat wanneer de lichtjes branden hij netjes moest zitten en zijn riemen moest vastmaken. Pas als de lichten weer uit waren konden we een stukje lopen en kon hij op de grond spelen. We hadden echt heel veel beenruimte dus hij kon makkelijk voor ons spelen met autootjes en zijn boeken. Omdat S. nog geen twee is was zijn ticket bijna gratis, maar dit betekende ook: NO SEAT.. dus niet meer zo kleine S moest bij ons op schoot. Hier waren we al over aan het twijfelen omdat we niet wisten hoe hij dit zou gaan doen, lees: terrible two. We merkten al snel dat de stoel naast ons leeg bleef. We knepen onze billetjes en hoopte dat dit zo zou blijven. Deuren gingen dicht, iedereen moest zijn riemen vast maken voor take off.. en hoppa, we hadden nog een stoel! Al snel kwam een van de stewardessen naar ons toe om te vertellen dat we de stoelen naast ons ook konden gebruiken, oh yesss! 
 
De vlucht ging geweldig goed. Seph was een plaatje. Niet gehuild, niet geslapen, niet vervelend gedaan en vooral geen last van zijn oren. Gewoon zoveel mogelijk mee gaan in zijn dingen en hem alle aandacht geven die hij nodig heeft. Als je merkt dat hij wat drukker wordt direct een rondje met hem lopen. De stewardessen waren verliefd op hem. Ook waren er verrassend veel andere kinderen aan boord. Zo nu en dan piekte S. ook even naar achter en kreeg hij wat koekjes van heel lief 6 jarig meisje. Toen ons vliegtuig weer zijn wielen op aarde zette, viel ons muisje in slaap.. De vlucht duurde 6,5 uur en ging heel goed. We kwamen om 00.00u aan in Dubai. Super moe en we waren blij om even te kunnen slapen in een hotel. Ook op de luchthaven van Dubai liep alles zoals gehoopt, verrassend goed zelfs. Op Dubai hadden ze buggy's te leen, wat super chill was. S. dragen als hij slaapt is hell. Snel een taxi pakken, naar het hotel en tukken. 
 
Volgende ochtend vroeg weer uit de veren, Bangkok here we come! Deze vlucht duurde gelukkig maar 5 uur. "Mama, koppe mama koppe!" S. kon niet meer wachten. Hij houdt van het vliegtuig.  Snel onze stoelen zoeken en klaar maken voor de vlucht. M. had al gezegd dat er een vlucht was waar we geen beenruimte zouden hebben. Dat was dus deze vlucht. Gewone stoelen, this was going to be a challenge.. S. kan niet stil zitten. De stoel naast ons bleef leeg, lang leeg.. en we hoopten dat hier niemand zou gaan zitten. Helaas kwam snel onze buurman plaatsnemen. Een fransman.. hmmm. Er kon bijna geen lachje vanaf. Hij keek ons aan, grinnekte en je zag hem denken "merde" 
 
S. was weer the life of the party! Ook op deze vlucht heeft hij zich goed vermaakt. Staan en naar de achter buren kijken, HALLO, heel veel  'pad' (iPad) gekeken en met papa door het vliegtuig gelopen wanneer het nodig was. De stewardessen waren in de wolken. Dit kind is echt een vrouwen magneet. Iedereen zit aan zijn haar en wil met hem knuffelen. Ze zijn zelfs met zijn allen op de foto geweest. S. vind het allemaal goed, zolang hij daarna maar weer met zijn auto kan 'brrrrrrmen'
 
Ok dit was een goede vlucht. We waren blij dat het voorbij was, voor ons was het ook super vermoeiend, want als onze S. niet slaapt, slapen pap en mam ook niet. 
 
x B.

Related Posts

  • RETAILER LOVE #4
    RETAILER LOVE #4

    Toen Elvis & Otis nieuwe kleding ontving met onder andere ICECREAM BANDITS werd deze super schattige foto gemaakt...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published