MIJN FAVORIETE ICECREAM BANDITS ITEM


Meestal lees ik verhalen over jullie favoriete ICECREAM BANDITS item, maar vandaag leek het me de hoogste tijd om de rollen eens om te draaien en jullie te vertellen over mijn favorieten item! Ik ben namelijk helemaal gek van de Daks! Wat een heerlijke onesie is dit, zowel voor jongens als meisjes. Het hele jaar door plezier & ook nog eens super makkelijk te combineren. LOVE IT! 

Ben jij nou net zo gek op de Daks als ik? Mail dan nu een foto van jouw spruit in zijn of haar Daks outfit naar mandy@icecreambandits.nl & maak kans op een leuke #Daks verrassing! 


Mandy

    

  

Related Posts

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Daar zijn ze weer de happy Bandits! Als echte modelletjes staan zij weer op de foto :)  Staat jouw happy bandit er tu...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Daar komen ze weer! De foto's van onze happy bandits! Staat die van jou ertussen? Blijven jullie ze met ons delen? We...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published