MOMS x BUSINESS


Vandaag was het dan zo ver, CWS x MOMTALK
Moms x Business waar ik mocht spreken over mijn leven als ondernemende mama en mijn eigen kids label ICECREAM BANDITS. Met gezonde zenuwen ben ik naar Room of Ideas gegaan. Geen idee wat mij te wachten stond. Ben helemaal geen ster om voor een zaal vol mensen te kletsen, maar ik ging het toch doen. Super spannend.
Awura van CWC interviewde mij. Hoe ICECREAM BANDITS is ontstaan, hoe ik het combineer met mijn leven als moeder, wat mijn grootste struggels zijn en wat ik heb geleerd in de afgelopen periode.
Gelukkig viel het super mee en heb ik toch wat vrouwen kunnen inspireren met mijn verhaal. Zeker omdat ik zonder enige ervaring, zonder startkapitaal, met een stuk stof en naaimachine ICECREAM BANDITS ben gestart. 
Het was een gezellige middag waar ook ik weer veel heb kunnen leren van de andere verhalen. 
Zeker voor herhaling vatbaar! 
x B.

Related Posts

  • MOM X BUSINESS PROMO
    MOM X BUSINESS PROMO

    Een paar weken geleden werd ik door een vriendin van mij gevraagd als spreker op haar eerste event. Hoe het is als on...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published