NOLA KADO


uuuh.. en toen was ze 5 maanden! Wat gaat de tijd toch freaking snel... ik kan het serieus niet meer bijhouden. S gaat me voorbij met mijn zijn vlotte babbel en bijdehante opmerkingen en N is ineens geen newborn meer. Vorige week ben ik opnieuw tante geworden van een lief klein meisje en nu is N al helemaal te groot! 

 
Groot, maar wel super lief.. maar echt heel lief. Zo lief dat ik me afvraag wanneer die storm komt, je weet wel, de storm die vaak voor de stilte komt.. Tijdens mijn zwangerschap was ze echt wild in mijn buik. Schoppen, draaien,  trappen, duwen. Echt een meid, nooit tevreden. Ik was dus eigenlijk een beetje bang, deze ging zeker terror worden. S'je was al zo een lieve baby, ik kon me dus niet voorstellen dat we weer zo een geluk zouden hebben. Dit kleine meisje ging ons slapeloze nachten bezorgen.. 
 
Bij geboorte hadden we uiteraard haar welkoms huiltje, direct happen naar de borst en meteen stil. Ik heb haar niet meer gehoord. Niet een keer. Mijn kraamweek ging voorbij en er kwam behalve wat rommel geluidjes niets meer uit. M en S noemde haar vanaf dag 1 Nootje Kadootje omdat ze altijd als een cadeautje was ingebakerd, want wild zijn was ze nog steeds. Armen en benen gingen alle kanten op. We noemen haar nu nog steeds 'kadootje' en dat is ze ook echt. We hebben het zo getroffen met haar en ze maakt ons gezinnentje helemaal compleet. Ook hebben we onze draai al helemaal gevonden en moeder zijn van twee bevalt me super goed, sterker nog, twee is leuker dan 1! Het is echt heerlijk om weer zo een mini mensje in huis te hebben. We genieten allemaal zo van haar.
 
Ze is echt een toetie. Heel nieuwschierig, observeerd en altijd vrolijk. Wanneer je naar der kijkt geeft ze je een mooie glimlach van oor tot oor. Om haar te laten schaterlachen moet je wel wat meer je best doen. Kietelen en in haar nekje zoenen vind ze heerlijk. S kan haar altijd laten lachen. Ze volgt hem door de hele kamer en als hij naar haar kijkt giechelt ze en verstopt ze haar gezichtje verlegen achter haar vuistjes. Ze rolt van rug naar buik en weer terug. Stopt alles in der mondje wat ze ziet en heeft al serieus de waterpokken gehad (disadvantage for being a second kid, germs everywhere!). Dat was ook de enige keer dat ze ontroostbaar was. Ze heeft de hele ochtend gehuild. Slapen doet ze heel graag, het liefst de hele dag. Soms uren achter elkaar. Dan staar ik minuten lang naar de babyfoon en wacht ik tot ze een beetje beweegt. Daarna loop ik toch vaak helemaal naar boven om haar een kusje te geven omdat ik dee zo mis. Ze drinkt haar flesjes altijd snel en gulzig leeg. With lots of drama, haar handjes strelen altijd de fles of haar gezicht, so much love. Ze heeft weinig dingetjes, maar wat ze wel heeft is  een teder huidje met een lange, lange, lange gebruiksaanwijzing die ze bij geboorte is kwijt geraakt.. schilfertjes hier, eczeempje daar. Ik ben in de afgelopen 5 maanden meer met haar naar de huisarts geweest dan met S in 3 jaar. Ze is zo klein, maar nu al de duurste patiënt bij ons in de praktijk. N is echt een heeeerlijk kind en ik geniet zo van haar! Ik ben zo benieuwd wat dit lieve meisje ons allemaal gaat brengen en wat voor mooie verhalen er allemaal schuil gaan achter die lieve pret oogjes van der..

x Borg

Related Posts

  • RETAILER LOVE #4
    RETAILER LOVE #4

    Toen Elvis & Otis nieuwe kleding ontving met onder andere ICECREAM BANDITS werd deze super schattige foto gemaakt...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published