NOLA NO FOOD


Kleine diva Nola, mevrouw heeft nogal een gebruiksaanwijzing. Ook als het om haar eten gaat. De ene keer eet ze super goed en schuift ze alles naar binnen en de andere keer trekt ze haar neusje op, steekt ze haar tong uit en schud heel hard nee. En dit terwijl ze de dag ervoor nog smulde van diezelfde boterham of bord met rijst. Echt er is geen pijl op te trekken. Wanneer ze waar zin in heeft en wanneer niet. 
 
M zegt dat ze precies op haar moeder lijkt. Dit is gewoon karma.. Volgens M ben ik met eten heel moeilijk te pleasen. Ik lust alles, heb altijd trek in eten, maar ik weet nooit precies wat. Een menukaart kan uren duren, ik kan geen keuzes maken, omdat ik nooit precies weet waar ik zin in heb. M kan nooit met iets lekker thuis komen, want ik heb gewoon geen fav. Ik vind een week iets lekker, dan eet ik dit dagen lang op elk moment van de dag en dan is het genoeg en wil ik het nooit meer zien..
 
N is dus net haar moeder ja.. en nu ben ik degene die ermee moet dealen. Ik probeer me er niet zichtbaar druk om te maken, ook niet naar haar toe. Maar ik kan je zeggen dat ik het freakin irritant vindt als mijn kind niet eet. Zeker omdat haar broer aan de andere kant van de tafel vrolijk alles naar binnen schuift. 
 
Ik heb het niet over een keer haar bord niet leeg eten, maar gewoon weken lang avond eten weigeren. Gewoon zomaar, omdat het kan. Alles proberen, koken, bakken, prakken, blenden, grofer laten of toch helemaal glad pureren. Vanuit het vuistje of toch met de lepel... nee mensen, helemaal niks. Drinken wel, als de beste. Koek? Ja altijd. Yoghurt? Giet er maar in!
 
Dan ineens ziet ze het licht en eet ze weer, alsof er nooit wat is gebeurd. Frustrating! N doet wat ze wilt en wanneer ze het wilt. 
 
Sigh... kids!
 
Hier in Thailand eet ze redelijk. Het gaat steeds beter. De eerste drie dagen moest ze heel erg wennen aan alles, de hitte, reizen, nieuw slaapritme. Nu wilt ze steeds meer proberen en Thaise vindt ze heel goed eten! Gelukkig heb ik een kookklas gevolgd :)
 
Thank god for her cuteness! Ze is echt een schatje en zo grappig. Ze kan ze je zo om je vinger winden met haar grote twinkelende ogen en haar extreem lange wimpers. 
 
We love you nola ♡

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published