ONE.


HAPPY NOLA DAY!
 
Ons kleine meisje is vandaag 1 geworden! Zo lame om dat weer te zeggen, maar wat is de tijd toch snel gegaan! 
 
Haar eerste verjaardag aan de andere kant van de wereld, hoe cool is dat! Ze is zelfs een beetje langer jarig, in Nederland lopen we natuurlijk 6 uur achter. 
 
Een heerlijke dag heeft ze gehad vandaag. De kok van het resort had een geweldige taart voor der gebakken en daar heeft ze haar snoetje in gestopt. Samen hebben we de cadeaus uitgepakt en voor haar gezongen. 
 
In de avond kwamen onze Zeeuwse vrienden op bezoek en hebben we heerlijk  gegeten.
 
Man man man,  ze is zo gegroeid de laatste weken. Zelfs de laatste 24 uur lijkt ze al veranderd in een echte toddler, zo wijs en slim dat ze is. Een kleine eigenwijze dame is het, die heel goed weet wat ze wilt. Ze geeft niet  snel op en gaat door tot ze heeft bereikt wat ze voor ogen had. Maar wel een kop vol blauwe plekken omdat ze toch iets minder stabiel was dan ze dacht. Het is zo heerlijk om te zien hoe ze door de kamer wachelt met haar handen in de lucht en dingen naar je roept met haar zachte piep stemmetje en mooie lach.
 
Ze is nu al onze held en we houden alle drie zo schaamteloos veel van haar. Ons Nootje Kadootje ♡
 
x Borg 
 
PS: We vieren haar verjaardag ook nog in Nederland as zondag. Dubbelfeest voor kleine Nola!

Related Posts

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Jaaaa! Wat zijn wij weer blij met alle Happy Bandits die wij tegenkomen! Met een lach op de gezichtjes staan zij alle...

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published