OUR DAYS SO FAR....


Vandaag onze laatste volle dag op het resort. De afgelopen twee dagen hebben we letterlijk niks anders gedaan dan liggen en genieten van ons onbezorgde leven hier.
 
S maakt ons elke dag precies om half 8 wakker. Springt dan bij ons in bed en terroriseerd ons het bed uit. We douchen,  kleden ons aan, pakken de strandtas en schuiven aan bij het ontbijt. S is verslaafd aan de pannenkoeken van het buffet en wilt niks anders meer. Elk moment van de dag wilt meneer "pannenkoeken mama" en moeten we hem weer uitleggen dat we deze alleen bij het ontbijt krijgen. Ik moet zeggen dat de pancakes ook echt om te smullen zijn.  Zodra we weer thuis komen moeten we direct op  een suikerloos dieet. Hoeveel suikers we hier consumeren is gewoonweg schandalig.. alles is mierzoet maar oh zo verrukkelijk..
 
Ok we have a bit of a crisis.. We openen zojuist onze gordijnen en het is gewoon bewolkt! What the f is hier aan de hand?! Dit is niet de bedoeling! Even Google Now raadplegen.. 23 graden en overwegend bewolkt? Dit stond niet in de brochure!! We gaan nu even beslissen wat we gaan doen, want zonder zon zijn we hier a little bit lost..
 
x B.
 
Hier nog wat foto's van toen de zon wél scheen.

Related Posts

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Jaaaa! Wat zijn wij weer blij met alle Happy Bandits die wij tegenkomen! Met een lach op de gezichtjes staan zij alle...

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published