OUR DAYS SO FAR....


Vandaag onze laatste volle dag op het resort. De afgelopen twee dagen hebben we letterlijk niks anders gedaan dan liggen en genieten van ons onbezorgde leven hier.
 
S maakt ons elke dag precies om half 8 wakker. Springt dan bij ons in bed en terroriseerd ons het bed uit. We douchen,  kleden ons aan, pakken de strandtas en schuiven aan bij het ontbijt. S is verslaafd aan de pannenkoeken van het buffet en wilt niks anders meer. Elk moment van de dag wilt meneer "pannenkoeken mama" en moeten we hem weer uitleggen dat we deze alleen bij het ontbijt krijgen. Ik moet zeggen dat de pancakes ook echt om te smullen zijn.  Zodra we weer thuis komen moeten we direct op  een suikerloos dieet. Hoeveel suikers we hier consumeren is gewoonweg schandalig.. alles is mierzoet maar oh zo verrukkelijk..
 
Ok we have a bit of a crisis.. We openen zojuist onze gordijnen en het is gewoon bewolkt! What the f is hier aan de hand?! Dit is niet de bedoeling! Even Google Now raadplegen.. 23 graden en overwegend bewolkt? Dit stond niet in de brochure!! We gaan nu even beslissen wat we gaan doen, want zonder zon zijn we hier a little bit lost..
 
x B.
 
Hier nog wat foto's van toen de zon wél scheen.

Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Daar zijn ze weer de happy Bandits! Als echte modelletjes staan zij weer op de foto :)  Staat jouw happy bandit er tu...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published