OUR LAST DAY IN BKK....


Onze laatste dagen in Bangkok vlogen voorbij. We kwamen 's ochtends vroeg aan met de trein en zijn meteen op stap gegaan. Naast ons hotel was een super leuk, klein restaurantje dat gerund werd door een Thaise familie, opa, oma, moeder en kleinzoon. 
 
We liepen er elke dag langs en het was er altijd druk en het rook er heerlijk. Toch wilden we er niet eten en kozen we liever de malls. Zo een spijt gehad achteraf, want toen we eenmaal plaats namen en iets bestelden hebben we nergens anders meer gegeten. S en het zoontje van de eigenaar waren de vanaf dag 1 dikke vrienden. Een van de eerste dagen werden we al tegengehouden door de vrouwen van het restaurant omdat ze S even wilden bewonderen. Het jongetje had een cool Spiderman pak aan en was helemaal weg van S en S van hem. Ze hebben de laatste dagen lief gespeeld. 
 
Na het eten weer naar onze oude vertrouwde malls gegaan om voor iedereen cadeautjes in te slaan. S was super moe, dus super vervelend. Hij net als wij een korte nacht had gehad. We hadden nog wat tijd te doden voor we konden gaan slapen dus besloten we, hoe kan het ook anders, een restaurantje te pakken. We kozen voor 'sukiyaki' wat basicly gewoon fondue is alleen dan met bouillon. Wij snapten er serieus niets van en werden dus ook stevig uitgelachen door het personeel. Daar zaten we dan.. eigenlijk nog best wel vol van de vorige maaltijd te dippen in een slap soepje.. ook S vond er geen ruk aan.  
 
De volgende dag, onze laatste volle dag in Bangkok, zijn we dus naar China Town geweest. Het geweldige kleine stukje China midden in de stad. Als ik al die foto's weer bekijk, echt super. Na China town de film gepakt, waar we alle drie super van hebben genoten. Hierna gaf S ons het grootste cadeau wat hij ons kon geven. Hij viel in de wagen in slaap en sliep voor een goede twee uur! M en ik waren gewoon even alleen. Behalve dat we een slapende twee jarige moesten duwen in zijn wagen, was het erg romantisch! 
 
x B


 
 
Elke dag speelde er een straatmuzikant bij ons hotel. Hij was echt super goed. Hij speelde alles, van Lady GaGa tot JayZ en dat met twee drumstokken en wat troep. Heel tof!
 
 
 

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published