PARIS..is always a good idea! ♡ En zeker wanneer Beyonce en Jay Z samen optreden! 
 
Ik weet niet of ik dit al eens heb verteld maar ik ben Beyonce fan. Echt fan fan.. nu ik wat ouder ben heb ik niet meer de posters en alles, maar de liefde is er nog steeds. Echt liefde.. ik ben echt een groupie als het om haar gaat. Geen slecht woord mag er over haar gezegd worden wanneer ik in de buurt ben. Ik ben de beroerdste niet om dan een hevige discussie met je aan te gaan. Ik bedoel, wat voor slechte dingen kun je over haar zeggen? Inderdaad, helemaal niets want ze is perfect! 
 
Ik ben naar al haar concerten geweest. Al vanaf dat ik nog thuis woonde gingen mijn zusje en ik overal samen naartoe, waar Bey was waren wij ook. We waren haar nummer 1 fan, ook toen ze nog samen met Destiny's Child was. Thuis zochten we het internet af naar alles wat we van haar konden vinden, we kenden al haar choreo's uit ons hoofd. En waar de meeste 15 jarigen, hun eerste sigaretjes probeerden in het steegje om de hoek, danste K en ik de sterren van de hemel, voor de tv met een dvd'tje van DC in de speler en de camera aan. Gierend en brullend keken we al onze 'selfies' terug om alles daarna nog een keer over te doen. Ja, we hebben alle filmpjes nog en nee, deze ga ik niet laten zien.. dat kun je niet aan :)
 
Nu 12 jaar later, nog steeds de zelfde fan, alleen minder thuis concerten. 
 
Wanneer ik dus hoorde dat ze dit jaar weer een concert gaf, ik had haar natuurlijk al eerder dit jaar gezien met haar Mrs Carter tour in Ziggo Dome, wilde ik hier ook naartoe! Dit zou echt een 'once in a life time' concert worden, want ze zou samen met Jay Z optreden.. en laat M nou een 'die hard' fan zijn van de man van mijn beste vriendin..! 
 
Als verrassing had M dus samen met collega's kaarten geregeld en we gingen hier dus met zijn allen heen. Een weekendje Parijs en het concert miss Bey, mijn jaar kan nu al niet meer stuk! 
 
Paris it is! 
 
Afgelopen weekend was het dus, en echt waar het concert was A-MA-ZING! Ik heb helemaaal geen foto's of iets gemaakt, want daar heb ik geen tijd voor. De thuis concerten geef ik niet meer, maar dansen kan ik nog wel, en dit heb ik gedaan, voor mijn leven! E-PIC! 
 
We hebben er een heerlijk weekend van gemaakt. Vrijdag tot zondag zijn we in Parijs gebleven. Air BnB appartement gedeeld samen met een vriend van M en zijn vriendin. Super mooie plek, in hartje Parijs.
 
Het was een weekend om nooit meer te vergeten..
 
x B

Related Posts

  • RETAILER LOVE #4
    RETAILER LOVE #4

    Toen Elvis & Otis nieuwe kleding ontving met onder andere ICECREAM BANDITS werd deze super schattige foto gemaakt...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published