S IN BKK


zondag 6 januari 2013

S in BKK

S doet het tot nu toe eigenlijk geweldig. Beter dan ik had durven hopen, zeker gezien het feit dat meneer aan het puberen is.. "nee nee nee" en "mijn mijn mijn" zijn z'n twee favo woorden op het moment. Behalve dat hij zo nu en dan wat opstandig kan zijn doet hij het heel goed. 
 
De hitte kan hij ook goed aan, al moet ik zeggen dat we veel in malls hebben gelopen. Eten gaat er ook makkelijk in. Gelukkig verkopen ze op veel plekken ook gewoon frietjes, brood en kan hij een tosti eten, meneer is namelijk nogal divers. 
 
Reizen met een twee jarige gaat dus prima. Veel mensen zouden het gewaagd vinden en doen het niet snel na. Het is natuurlijk ook een uitdaging en geloof me het vreet energie. Maar at the end of the day maakt S onze dag wel extra leuk, met al zijn hilarische momenten. Met hem reizen is ook een stuk opener, je bent als gezin een stuk toegankelijker voor de lokale bevolking. Ze maken door S veel sneller contact en dat is ook wel heel leuk. 
 
Het reizen is voor S wel zwaar, we moeten daar wel rekening mee houden. Als we een dag heen en weer zijn geweest is hij de volgende dag gewoon niet te houden. Echt een maniac! Hij rent als een bezetenen rond en schreeuwt dingen zoals "mama lapen, mama koken, mama pelen, mama bouwen, mama lapen, mama pad" en dan alles door elkaar. Dan is het gewoon een chil dag inplannen en helemaal niks doen. S alle aandacht geven en laten slapen. Als hij dan wakker wordt is het een totaal ander kind. 
 
Soms moet hij ook gewoon zijn gang kunnen gaan. Je maakt het voor jezelf en voor hem een stuk vermoeiender door steeds maar te corrigeren en te verbieden. Dingen die niet kunnen, kunnen echt niet, maar als hij met zijn nieuwe tuktuk even door een mall wil rennen geef ik hem alle vrijheid. 
 
 
Onze superster hield vaak ook de boel op met al zijn fans. Waren we lekker aan het shoppen komt er weer een horde dames, oma's of mannen op ons af om even met S te knuffelen of te spelen. Bizar echt! 
  

 

 
Maar zijn aller aller beste vriend is Toto


x B.

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published