S + M DAYS OUT


Overdag neemt pap S mee op stap. N gaat meestal slapen en kan ik lekker rustig mijn eigen dingen doen. Voornamelijk zitten, voor mij uit staren en niks doen. Heerlijk!
M neemt S overal mee naartoe. Ze komen met de wildste verhalen terug. S mag altijd kiezen wat ze gaan doen, hoe ze het doen, wat ze eten en noem het maar op. S heeft het altijd over de rode taxi en de tempels. Dim Sum en worstjes eten. Bioscoop, lampionnen en tuktuk's. Een feest is het met die twee. 
 
Van de week waren ze samen naar een tempel geweest, S wilde hier zelf naartoe. Netjes slippers uit gedaan en samen zijn ze gaan zitten. S vindt dit echt zo bijzonder. De hele cultuur en alles eromheen spreekt hem gewoon aan. Hij probeert zelfs een beetje Thais te praten en ook Engels gaat hem aardig goed af. Hij vraagt dan: mamaaa hoe praat je in het Engels dankjewel? Thank you, zeg ik dan, Oh "tenk joeeee" roept hij dan en zo gaat het de hele dag. Het is zo een heerlijk en leergierig kind. Altijd geïnteresseerd in alles en iedereen om hem heen.

Related Posts

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Jaaaa! Wat zijn wij weer blij met alle Happy Bandits die wij tegenkomen! Met een lach op de gezichtjes staan zij alle...

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published