SAMPLE SALE DAY ONE!


Wat was het leuk vandaag! En wat waren er veel mensen! Stipt om 12 uur stond mijn showroompje vol allemaal leuke dames die kwamen shoppen.

We waren al een paar dagen bezig met de voorbereidingen, uiteindeljk komt altijd alles aan op de laatste 3 uurtjes voor opening. Ballonnen ophangen, kleding inhangen, stofzuigen en dat soort dingen. Ik dacht nog wel even een half uurtje te hebben na 12u. Er komt vast niemand precies opt tijd.. so I thought.. BAM 12u helemaal vol! Duh natuurlijk, allemaal mama's met drukke schedules. 

Daar stond ik dan rondjes te rennen met mijn chaos kop. Ik heb een moment stiekem om het hoekje gekeken en ben weer terug naar kantoor gerend. "uuuh ik moet nog maten halen!" Haha, uiteindelijk heb ik mezelf kunnen oprapen en kon ik verder :)

Zo leuk dat jullie er allemaal waren! Thanksss!

Morgen zijn we er ook weer vroeg bij en we openen de deuren al om 10u!

 

xo B.

 

 

 

Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Daar zijn ze weer de happy Bandits! Als echte modelletjes staan zij weer op de foto :)  Staat jouw happy bandit er tu...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published