SATURDAY MARKET


We zijn nu alweer bijna een week thuis. De week is nog niet eens voorbij en ik ben nu al weer overwerkt, denk dat ik weer toe ben aan vakantie... Zaterdag geland en zondag direct aan het werk. Maandag tot woensdag meeting en nog steeds een 'to do list' waar maar geen einde aan komt. M twee dagen in het buitenland en met klap op de vuurpijl werd S tussendoor ziek, fixe keelontsteking. Zodra we voet zette in Nederland begon meneer te snotteren.. niet leuk. Volgende week ook weer vol gepland, kortom ons normale hectische leven is weer begonnen. Het lijkt bijna alsof we niet op vakantie zijn geweest.. Gelukkig hebben we de foto's nog anders was het echt een vage herinnering. Zo snel zit je weer in je oude routine. 

We zijn weer terug op Koh Lanta.. Twee huisjes naast ons zat een Frans stel met hun zoon. Omdat S en hij de twee  jongsten waren op het resort trokken we al snel naar elkaar toe. We maakten kennis met Hugo, Marika en Matties. Hele aardige zakenman die samen met zijn vrouw handelt in antieke meubels in Parijs. En dan het vierjarige jongetje Matties. Heel leuk kind met een goede dosis ADHD. Ik dacht dat wij een actief kind had, maar naast Matties was S een engeltje.. Samen 'spelen' was een grote uitdaging voor S, maar ook voor ons. Matties speelde graag met de schepjes van S, wat natuurlijk niet zo erg is, als S het ook weer terug krijgt.. We hadden dus doorlopend een hele boze S die totaal niet door had wat er allemaal gebeurde en Matties, ja die was ook boos.. Het was uuhh.. erg gezellig ;)
Als ze allebei hun eigen knuffeltjes bij zich hadden konden ze best met elkaar overweg. We besloten samen een avond op stap te gaan. M en Hugo hadden beide gelezen over de Saturday Market in Town, dus daar wilden we wel heen gaan. Samen een taxi gepakt en op naar de stad. 
 
Mooie avond, mooie dingen gezien en natuurlijk heerlijk gegeten..
 
x B. 
Samen Knuffeltjes delen.. dat kon die dan weer wel.. 
Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published