SEPH DAY


Happy bday en twee hoeraatjes voor het mooiste jongetje van de wereld!
 
3 februari 2011
 
Vandaag precies twee jaar geleden beviel ik van een klein wondertje, mijn wondertje. Alle clichés omtrent baby's waren waar, ik was mama en het is geweldig!
Zijn blije hoofd zien als we wakker worden maakt me altijd zo happy. "Hallo mama!" roept hij dan en springt in mijn armen. 

Elke dag leer je er weer wat nieuws bij, elke dag verbaas je me weer met de dingen die je kan. Hoe ik altijd kan lachen om de woordjes die je verdraait en hoe ik dan 10 minuten moet denken om je te begrijpen. Hoe lief je altijd komt knuffelen en de gekke grapjes die maakt. Je mooiste lach van oor tot oor met de diepste dimples waar ik zo verliefd op ben. Hoe je als een bezetene door het huis rent en altijd op het aanrecht wilt zitten als mama aan het koken is. Hoe je altijd heel schattig in mijn nek kietelt en ik dan weer in de jouwe. Ik hou zo zo veel van jou lieve S! Jij bent mama's grote trots! 
Realy, I didn't know love till you came along..
x B.

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published