SIX SOMETHING MONTHS LATER....


Ik had echt geen beter titel kunnen bedenken voor mijn blog.. ik ben letterlijk weer toe aan vakantie... 
 
Ons leven is zo druk! Ik werk, M is altijd het land uit, S op de opvang, heen en weer racen van A naar B.. Er wordt zo veel van je gevraagd als moeder, laat staan een fulltime werkende moeder.. Een balans vinden tussen mijn taak als manager en mijn taak als moeder thuis is soms een hectisch en vermoeiend, but hey, we'll make it work! Ik ben totaal geen type die thuis zit en ik werk heel graag, maar na een lange werkdag is er niets beters dan S ophalen van de creche, zijn gelach al aan de andere kant van de gang horen en zijn gezicht te zien oplichten als hij zijn mama weer ziet.. i love him so.. 

Maar soms... wordt het allemaal een beetje veel. Als M weer een week in het buitenland zit en ik de hele week tot op de seconde moet plannen, elke dag de A10 over race, proberend de files te ontwijken om op tijd thuis te zijn. Dan heb ik het nog niet eens gehad over het huishouden, je kan hier regelmatig van de vloer eten.. (en dat is niet omdat het zo schoon is)
 
But now the fun things, because a lot of shit has happend in the last six months! 
 
We waren vorig jaar al druk bezig naar het zoeken naar een nieuwe woning. We wilden en moesten echt groter gaan wonen. Seph wordt groter en opgesloten zitten in een appartement met een twee jarige is natuurlijk geen doen. Alleen het vinden van een geschikte woning, in de vrije sector,  waar weinig tot niets aan hoeft te gebeuren, binnen onze price range en in Amsterdam is nog best een dingetje.. We besloten dus eerst aan ons avontuur in Thailand te beginnen en daarna verder gaan met de zoektocht naar een huis...
 
Eenmaal terug direct de huisbaas, waar we een goede relatie mee hebben, gemeld dat we opzoek waren naar een huis. Zou het voor hen ook geen verrassing zijn. Kort daarna kwam hij bij ons langs om te vertellen dat ze zelf ook gingen verhuizen,  naar Helmond of all places! Door de stroeve verkoop op de huizenmarkt hebben ze besloten hun huis te verhuren en ze konden zich geen betere huurders bedenken dan wij! Ze zouden voor zeker 6 jaar weg blijven met een grote kans dat wij het uiteindelijk kunnen kopen! Wow!! Dit was precies wat we nodig hadden! Geen gezeik met bezichtigen,  gezeur met de juiste papieren en dat soort onzin.  We konden heel snel het contract tekenen en de verhuisdatum werd geprikt.. 4 maanden later hadden we ons droomhuis! 
 
Om het goede nieuws nog beter te maken hadden M en ik tot onze grote verrassing een positieve test in handen, ik was al een paar weken zwanger! Timing kon niet beter!

We hadden nu alle tijd om rustig alles te zoeken en kopen voor ons nieuwe huis. We gaan van een 3 kamer appartement naar een eengezinswoning met 4 slaapkamers, dus een paar extra spullen konden we zeker gebruiken! De komende weken werd dus veel gebrainstormt over ons nieuwe interieur, welke stoelen, tafel, wel of geen vloerkleed, "ik haat salon tafels", "maar ik moet een salontafel" kortom M en ik waren het nergens over eens.. 

 
6  weken voor de verhuizing kreeg M een grote klus binnen. Hij moest de promotie rondom de Tour de France doen voor het Belkin Pro Cycling Team.. met andere worden.. we kapen je man mee naar Franrkijk voor 4 weken en ohja dat betekent dat je ook alleen mag verhuizen.. Ja... Succes! What the fuck.. You have got to be kidding me?! Een zwangere vrouw, vol hormonen, met een puberende 2 jarige, alleen laten tijdens een verhuizing? Are you serious?! 

Een hoop jankende dagen gingen voorbij.. One deep breath, keep calm, because hey, we'll make it work! 
 
Achteraf kan ik er om lachen en gelukkig kan ik met een grote glimlach zeggen dat alles goed is gegaan. Ik had heel veel hulp van mijn aller liefste vrienden uit Zeeland en mijn lieve pap. Zonder hen was het never ever gelukt. We hadden een heel goed verhuisteam van Studenten Verhuis Service die ons super heeft geholpen. 
 
Ondertussen ben ik 25 weken zwanger en alles gaat goed met de baby.. we're having a little girl! We are over the moon en S kan niet wachten om met haar te spelen. Elke dag vraagt hij wel een keertje wanneer ze er nou eens uit komt.. 
 
Dit waren onze laaste 6 maanden in een notendop.. Nu ik weer wat meer tijd heb om te schrijven zal ik wat vaker achter mijn laptopje kruipen.. hoeveel tijd ik straks echt heb valt nog te bezien met een over active toddler en een screaming infant :)
 
x B

total chaos..! 


Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Daar zijn ze weer de happy Bandits! Als echte modelletjes staan zij weer op de foto :)  Staat jouw happy bandit er tu...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published