SOON WE MEET AGAIN


Happy new year lieve mensen! Ons jaar kon niet beter beginnen.. 1 janurai vertrokken wij naar Thailand!

Maanden geleden hadden we geboekt. Weken zijn we met de voorbereiding bezig en dan eindelijk is het zo ver... We gaan naar Bangkok, alleen dan nu mét baby! Het plan is om te beginnen in Bangkok. Hier blijven we 4 dagen in het nieuwe super de luxe, ja wij backpacken in style, Mercure Hotel Siam. Hierna willen we de nachttrein pakken naar Surat Thani om daarna nog 1 uurtje met de bus te reizen naar Khao Sok. Hier verblijven we aan de rand van het National Park, also known as, DE JUNGLE, inc BOOMHUT! Hier blijven we twee nachten. Vervolgens gaan we weer met de bus en een klein stukje met de boot naar Ko Lanta. Hier slapen we letterlijk op het strand. Ons leven zal 6 volle dagen bestaan uit, zwemmen, eten en zandkastelen bouwen met S. De laatste 4 dagen zijn nog open. We vliegen weer vanaf Bangkok naar Amsterdam. We weten nog niet of we meer strand willen of weer terug naar de stad gaan... dus we beslissen dan wel. Maaaaar.. gelukkig is het nog niet zo ver!! 

In 2009 zijn M en ik voor voor het eerst geweest. Ik kon niet geloven dat ik zo verliefd kon worden op een land, but peoples i did! Thailand was helemaal mijn wereld! Het eten, de cultuur en het shoppen was heaven! Nu gaan we dus met kleine S. We zijn zo benieuwd hoe hij het vind. Hij is bijna twee en the terrible two's zijn duidelijk begonnen. Meneer laat duidelijk weten dat ook zijn mening telt, dus even 12 uur stil zitten zou een dingetje worden...

Ik was zo zenuwachtig! Al dagen kon ik niet normaal functioneren.. M. had heel wat met te verduren. Ik kan hier ook eigenlijk helemaal niet tegen. Ben hier veel te stressig voor.. Wat als we S kwijtraken, wat als S gestoken wordt, wat als S.. Blablabla. M is wat dat betreft het tegenovergestelde.. Alles komt goed joh..kijk maar! 

M was onze tour guide. Meneer had alles even geregeld. De tickets, alle hotels en de complete route uitgestippeld. Hij droeg het geld, alle hotel papieren en onze paspoorten. Alles verliep vlekkeloos. Rugzakken in de flight bags en inchecken, wat trouwens super hilarisch was. Laura achter de desk, had duidelijk de dag ervoor te veel gezopen. Gister was het natuurlijk oud jaar en dat moest gevierd worden, ook als je de volgende dag weer vroeg bagages moest inchecken. Ze keek al moeilijk naar ons met dicht geknepen oogjes. Tassen wegen, mijne 9 kilo, van M was 13 kilo. Heel netjes aangezien we 30 kilo p.p. konden mee nemen. Door de douane, snel nog wat eten voor we konden boarden. Tijdens het boarden werden onze boardingpassen nog even gecontroleerd. De dame achter de desk begon keihard te lachen toen ze onze passen zag en vroeg wie ons had geholpen. We vertelden dat het een een blonde vrouw was die de dag ervoor een zware nacht had gehad. Ze moest nog harder lachen en vertelde haar collega dat Laura weer bezig was. De boardingpassen waren verkeerd om geprint. Ze vroeg of ze onze passen kon houden zodat ze die in het lockertje van Laura kon stoppen. Dankje Laura, onze reis kon beginnen! 

x B. 

Related Posts

  • RETAILER LOVE #4
    RETAILER LOVE #4

    Toen Elvis & Otis nieuwe kleding ontving met onder andere ICECREAM BANDITS werd deze super schattige foto gemaakt...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published