STOP DE TUKTUK!!


donderdag 17 januari 2013

stop the tuktuk!

Terug naar het resort namen we weer een tuktuk. S vind deze dingen geweldig. We hadden een super aardige tuktuk driver aan de haak geslagen, die ons wel heen en weer wilde rijden voor een goede prijs.  We waren daarmee heen gereden en hij stond weer netjes op ons te wachten voor de terug weg. 
 
Onderweg spotte mijn oog een klein beestje aan de kant van de weg. Zag mijn oog dit nou goed.. Was dat een aapje!? "STOP THE TUKTUK!" Schreeuwde ik.. "DAAR IS EEN AAPJE" M, S en tuktuk driver schrokken zich wild. De tuktuk driver aarzelde niet en maakte met gierende banden een u-turn naar de andere kant van de weg. Vol op de gas en terug!
 
"Aapie mama aapie!" S heeft vol verwondering naar het kleine beestje gekeken die niet stil kon staan.  Wij hadden de hoop om nog een aapje te zien al opgegeven, maar het is toch gelukt.
 
Deze dag die zo ellendig begon kunnen we zo goed afsluiten. Op de vroege ochtend dealen met een debiele 17 jarige taxi driver, Poppie die nog steeds verdwaald is. Hierna hebben we heerlijk gezwommen op het strand, daarna nog beter gegeten in een leuk restaurantje. Heeft S vliegtuigen gevouwen en gegooid en met klap op de vuurpijl sluiten we de avond af met een lief klein ondeugend baby aapje. En dat allemaal op de laatste dag van ons verblijf op Koh Lanta.
Onze dag kan niet meer stuk...
x B.
 


Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published