SUNDAY MARKET
Een paar rustige dagen gehad. De kinders hebben ook wat rustdagen tussendoor nodig. Overdag niets anders dan zwemmen eten en slapen.
 
In het weekend hebben ze de beste markten in Chiang Mai. Hier komen alle locals samen om hun beste artwork te verkopen. De leukste souvenirs vindt je hier. Ik had gelezen dat deze markt echt een must see was, dus we konden het natuurlijk niet laten om ook een poging te wagen. Het was echt niet meer dan 5 minuten lopen dus daarvoor hoefden we het ook niet te laten. N vroeg op bed en rond een uur of 5 naar de markt. 
 
Rond 5 uur gingen we op stap. N in de draagzak en S met een schatkaart, zoals meneer het noemt, voorop. Ik nam dit keer bewust de wagen niet mee, we zouden toch niet normaal kunnen  lopen want het zou druk druk worden. 
 
Het was serieus heel dichtbij  en ook meteen packed naarmate we dichterbij kwamen en moeder wat was het heet! 
 
De eerste 5 minuten waren echt geweldig. We zagen overal heerlijk eten, S kon maar niet stoppen met gillen naar alle mooie dingen die hij zag en ik was super blij dat ik dit gevonden had. Vijf minuten duurde onze vreugde, echt niet langer. Heel snel sloeg de happyness om in haat voor alles binnen in een straal van een halve meter. Het was zoo druk! Het was zo warm! N begon te piepen omdat ze het te warm had in de draagzak. S begon te mekkeren omdat we te snel door liepen, M was geïrriteerd omdat S overal stil stond en ik niet snel genoeg wachtte en ik.. ik had honger en we weten allemaal wat dit met vrouwen doet..
 
Na een hoop discussies over de plek en vingergewijs over wiens schuld deze ellende was vonden we een oase van rust midden in de smeulende mensen massa. Een piep klein restaurantje lichtte op.  Hier moeten we zijn, hier kunnen we even bijkomen! Toen we ons plekje gevonden hadden, kwam er een ander Duits gezin binnen met hun zoontje. Ze keken vermoeid en wanhopig.. ze hadden duidelijk dezelfde fout gemaakt als wij. Samen konden we erom lachen. Na het eten nog kort rondgelopen en snel met de kids naar het hotel. Het was weer mooi geweest.
 
De markt was echt super tof, maar met twee kids in deze hitte.. "WE WILL NEVER GO THERE!" - Michal McIntyre 
x Borg

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published