THE SEPHSTERSeph... het is me er eentje. Ik durf met zekerheid te zeggen dat ik een beetje een apart kind heb. Lief, maar vreemd is tie wel..
 
Een wilde en levendige fantasie heeft onze jongen. Een paar keer per dag sleuren we hem uit de modder, hij zit vast en moet meteen gered worden! Het kleed waar hij net als drijfzand doorheen zakte, verandert binnen een fractie van een seconde in een boot. "Spring er snel op mama! Er zwemmen haaien in de zee!" Wat staat me te wachten?  Springen met die nog altijd te dikke zwangerschaps-reet! Snel de boot in en roeien voor je leven! Oh nee wat komt daar nu aan? Is het een vis? Is het een krokodil? Neee! Het is Nola, het zeemonster die als een baby zombie, met een neus vol snot, onze kant op komt! Als een Walking Dead extra schuift ze haar lichaam over de grond "Red ons nu papa!" schreeuwt S.. Vaders rent en kijkt vluchtig om zich heen of er een wapen ligt om moordlustige, maar oh zo schattige monster tegen te houden.. "Snel papa!" roept Seph. "Hier heb je een 'pieuwer' Ik heb daar heel veel van in mijn kapper..!" Lees: pieuwer is zijn wijsvinger gebruikt als wapen. Deze wordt gebruikt om zijn tegenstanders uit te schakelen. Tegenstanders zijn in dit geval meestal zijn vader. Je richt en roept heel hard "pieuw pieuw pieuw"
 
Zijn kapper. Een mythische plaats waar niemand ooit geweest is. Het is letterlijk een kapper waar van alles gebeurd en iedereen woont. Je roept, hij heeft het, je vraagt het hij doet het. S gaat er dagelijks heen, soms meerdere keren per dag. Je kan er heen met een rakket, langs de sterren en weer terug. Soms kun je ook met de auto of op de fiets, ligt maar net aan zijn bui. S heeft een broer, die woont ook in zijn kapper. Ze hebben dezelfde moeder, maar niet dezelfde vader. Niet altijd hoor, zo nu en dan delen ze ook dezelfde vader, ligt er net aan waar hij zin in heeft. De deuren van de kapper zijn rood. Hier heb je een sleutel voor nodig, anders kun je niet naar binnen. Je kan ook op het knopje drukken dan ga je met de lift omhoog. Zijn beste vriendin Bibi heeft ook een kapper, maar wel kleiner dan die van hem. Als je vraag waar zijn kapper is, dan wijst hij heel subtiel naar een kant en draait met zijn ogen alsof je de meest domme vraag hebt gesteld en kijkt je aan alsof je dat had moeten weten. We mogen altijd mee naar zijn kapper, maar als we in de buurt zijn is deze plotseling dicht en moeten we tot morgen wachten. 

Zo kun je uren met hem doorgaan, je vraagt en hij verteld. Hij vind het zo leuk als je interesse toont in zijn kapper en zo kan hij de wildste verhalen aan je kwijt. Het kan allemaal niet groter en gekker. Het is hilarisch en super schattig. Op elke mogelijk moment van de dag betrekt hij de kapper bij de situatie. Gisteren nog vertelde meneer dood leuk aan tafel, zomaar uit het niets dat hij Cars-zeep en Cars-koekjes (Cars, one of his other obsessions)in zijn kapper heeft, niet de neppe maar de echte.. ja zekers, de echte!

Hij heeft sinds een paar maanden een brilletje en het staat hem geweldig. In het begin was het vooral voor mij heel erg wennen. Je wilt natuurlijk dat alles perfect is aan je kind en gelukkig zijn het alleen zijn ogen die een beetje lui zijn. Als we zijn bril goed ophouden, heeft hij het over een paar jaar misschien niet meer nodig. S vindt het zelf heel cool, zijn pap heeft er ook een dus nu kunnen ze samen cool zijn. Gelukkig maar, want hij houdt hem daarom heel goed op. Eerlijk gezegd past dat brilletje heel goed bij zijn karakter, een kleine douche is het namelijk wel.. :)

We love him to pieces and he makes our lives so much fun! 

xx B

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published