THE SUBURBAN KIDS


Ik ben al een tijdje groots fan van de @THE.SUBURBANDAD op Instagram. Volgen jullie hem al? Een super leuke, gezellige vader met zijn net zo leuke vrouw @THE.SUBURBANMOM. Samen met hun drie prachtkinderen zijn ze het leukste gezin van Almere. De zusjes Marley en Lois en hun kleine babybroertje James stelen de show in Instagram land. 

Leuke foto's en nog leukere verhalen over hun avonturen als ouders van drie koters. Ze zijn altijd open en eerlijk over hun dagelijkse struggles, met veel humor en lachwekkende anekdotes zijn zij zeker mijn favoriete gezin op Instagram. 

Nu bleek dat Nuki, the suburban mom, ook een groot fan van ICECREAM BANDITS te zijn! Ik zag prachtige foto's van de kids voorbij komen op hun pagina. Zo leuk om te zien dat alle drie de kids onze kleding met veel plezier dragen. Ik wilde dan ook meteen deze prachtige fotos met jullie delen! Marley draagt onze salopette DAKS in het zwart en Lois en James de NOLA sweater in de vanilla en mango kleur.

Zo super zoet! Echt een must follow!  

Liefs, 

Borg

 

Related Posts

  • SNORKELEN EN KOH NANG YUAN
    SNORKELEN EN KOH NANG YUAN

    Onze laatste volle dag op Koh Tao en Koh Tao wat ben je leuk! Ik denk dat dit eiland wel mijn favoriet is op het mome...

  • REGEN HIPPIES EN NOG MEER SCOOTERS
    REGEN HIPPIES EN NOG MEER SCOOTERS

    We schuiven vroeg in de ochtend aan de ontbijttafel. We bestellen elke ochtend hetzelfde. French toast voor de kids, ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published