THE SUBURBAN KIDS


Ik ben al een tijdje groots fan van de @THE.SUBURBANDAD op Instagram. Volgen jullie hem al? Een super leuke, gezellige vader met zijn net zo leuke vrouw @THE.SUBURBANMOM. Samen met hun drie prachtkinderen zijn ze het leukste gezin van Almere. De zusjes Marley en Lois en hun kleine babybroertje James stelen de show in Instagram land. 

Leuke foto's en nog leukere verhalen over hun avonturen als ouders van drie koters. Ze zijn altijd open en eerlijk over hun dagelijkse struggles, met veel humor en lachwekkende anekdotes zijn zij zeker mijn favoriete gezin op Instagram. 

Nu bleek dat Nuki, the suburban mom, ook een groot fan van ICECREAM BANDITS te zijn! Ik zag prachtige foto's van de kids voorbij komen op hun pagina. Zo leuk om te zien dat alle drie de kids onze kleding met veel plezier dragen. Ik wilde dan ook meteen deze prachtige fotos met jullie delen! Marley draagt onze salopette DAKS in het zwart en Lois en James de NOLA sweater in de vanilla en mango kleur.

Zo super zoet! Echt een must follow!  

Liefs, 

Borg

 

Related Posts

  • I AM NOT DRUNK!
    I AM NOT DRUNK!

    Van de week gingen we door onze vakantie fotos van vorig jaar, toen we dit meesterwerkje tegen kwamen...  LEAVING ...

  • POOL DAY ALL DAY
    POOL DAY ALL DAY

    We hadden een heerlijke nacht achter de rug. Lekker geslapen en klaar voor deze nieuwe dag. Omdat we allemaal best mo...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published