THINGS TO DO BEFORE I TURN TWO


M en ik waren voor S verslaafd aan de Bioscoop. We gingen minimaal 3x per week en M denk ik nog vaker als het kon. Op vakantie gaan wij ook altijd op zoek naar een nieuwe om uit te proberen. Londen, Parijs, Singapore, Curacao, Maleisië we hebben ze allemaal gezien. In Thailand zijn we natuurlijk ook geweest. Ze hebben in Azië VIP bioscopen. Hier betaal je dan wat meer voor, maar voor ons nog steeds heel goedkoop. Je hebt dan een tweezits stoel, dus lekker prive. Je stoel kan helemaal naar achteren waardoor je heerlijk kan liggen. Je krijgt een dekentje en sokken (LEES: airco staat altijd op -10) om lekker te ontspannen. Je wordt aan je stoel bedient en je kan heerlijke gerechten en kleine hapjes bestellen. Voor ons is dit dus heaven! 
 
Nu ons kleine S'ke er is zijn de tijden een beetje veranderd.. We gaan nu gemiddeld 1x per half jaar naar de bioscoop en we mogen al blij zijn als we dit halen. Nu is het echt onze 'date night' en zijn we even weg van onze duties at home. In Thailand heeft M het er wel een paar keer over gehad, maar met S is het natuurlijk niet te doen... tenzij we een film gingen kijken die hij ook kan zien..? 
 
Na China Town waren we allemaal een beetje moe. S was niet echt van plan te gaan slapen toen M met het briljante idee kwam om naar de bioscoop te gaan. Waarom ook niet? Het is een win win situatie voor ons allebei. S houdt van tekenfilms kijken en wij wilden maar al te graag naar de bioscoop. Het was het proberen zeker waard. 
 
Op naar MBK. We zochten de eerste de beste animatie film die speelde en kochten de kaarten. Het was Wreck-it Ralph geworden. We waren er al op voorbereid dat S op de helft zijn interesse zou verliezen en dat we dan de film moeten verlaten, maar vol goede moed gingen we zitten. 
 
Tot onze grote verbazing hebben we het einde van de film gehaald, met S! Hij is tijdens de film een paar keer van schoot naar schoot gegaan, maar hij bleef geboeid. Super leuke film ook die Wreck-it Ralph. Deze kunnen we ook van S zijn lijstje afstrepen, go to the movies before i turn two, CHECK! 
 
Dit spreidt natuurlijk onze kansen nu we weer in Nederlands zijn. Misschien kunnen we onze oude gewoontes weer oppakken? Laten we rustig beginnen met een paar keer week :)
 
x B. 

Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Daar zijn ze weer de happy Bandits! Als echte modelletjes staan zij weer op de foto :)  Staat jouw happy bandit er tu...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published