TO THE JUNGLE


De laatste dag in Bangkok ging snel voorbij. We hebben niet meer gedaan dan wat door de stad gelopen en gewacht tot we konden vliegen. We vlogen om 18.40u en het was volgens de mensen achter de lobby zeker een uur rijden door het drukke verkeer. Met S moet je je tijd altijd ruim nemen dus reken daar maar een uur bovenop en nog een uur van te voren om in te checken. Ons plan was om half 4 te vertrekken. Tijd zat zou je denken. Nog even kort sluiten met die mensen en we konden inpakken. Toch waren de mannen in paniek en we moesten nu vertrekken. Het was net 3 uur geweest. Ok zij zouden het wel weten. Hup de taxi in en gaan.
 
Onderweg was er bijna geen verkeer. Kwart over drie stonden we op het vliegveld. Een kleiner vliegveld voor korte vluchten. Fuck.. hoe gaan we S hier 4 uur vermaken. Wat een gestress voor niks!
 
Gelukkig viel het mee. Het was een goed vliegveld waar veel te doen was. Alles liep soepel alleen S was weer een maniac en hield de boel op. Ook wij merkten dat we helemaal op waren.
 
Tijdens de vlucht hebben we een powernap gedaan. We werden opgehaald door de mensen van het resort. Nog 1,5 uur rijden en we waren er, Khoa Sok Tree House.

 Steve Jobs wil laugh in his grave! 
 
 
We kwamen rond een uur of 22.00u aan. Pikkedonker natuurlijk en in de jungle is dat super scary. Het zag er geweldig mooi uit, het verblijf van Tarzan en Jane was er niks bij. De huisjes waren in de bomen gebouwd. Je moest dus op van die wiebelbruggen naar je kamer. M vond het 'meesterlijk', S en ik waren gewoon bang.. S schreeuwde 'eng eng eng' en ik wilde eigenlijk weer naar huis.
 
De kamer was van bamboo en de badkamer was buiten. Wat was dit mooi en bijzonder. Zo van een 5 sterren hotel naar een boomhut in de bossen.
 
M wilde buiten kijken en toen er een klein hagedisje naar binnen rende! S en ik klommen in elkaars haar! Toen hoorden we wat hagedissen over het dak schuifelen. S en ik hadden onze schoenen weer aan en waren klaar om weg te gaan.. "1,5 met de bus terug toch? Doable.. doable!"
 
Snel S in bed, klamboe strak onder het matras, dicht tegen elkaar aankruipen, morgen is vast alles beter.. and it was...
 
it was a-ma-zing..
 


 S en ik suuuuuuuper bang! 
Omdat we een nacht eerder kwamen dan gepland kregen we eerst een huisje in de bomen, daarna verhuisden we naar dit huisje, van steen. Tot grote blijdschap van mama ;)
x B.

Related Posts

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...

  • HAPPY BANDITS!
    HAPPY BANDITS!

    Happy monday!  Dit is toch wel één van de leukste blogposts om te schrijven! Vanwege de superleuke foto's die ik tege...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published