VACAY PREPToen hadden we nog maar een maand te gaan! Precies 33 dagen! Ik begin hem nu al wel een beetje te knijpen. Te twijfelen  of dit allemaal wel een goed idee is. Is deze reis  niet  veel te zwaar, waarom  willen we weer zo veel. Man man man.. als ik nog terug kon had ik het stiekem nog gedaan ook, gewoon omdat het makkelijker is. Niet doen is zoooo veel makkelijker. Gewoon een simpele vakantie naar Texel ofzo, met de auto, op een camping.. is toch ook leuk?!
 
Gelukkig hebben we M, meneer positive, meneer met een simpele levensmotto: alles komt altijd goed.. ja vast. Totaal het tegenovergestelde van mij. Samen zijn we wat dat betreft goed in balans. Ik durf nooit wat, hij alles, ik denk overal teveel over na, hij doet gewoon. Ik speel alles altijd op save en hij neemt de risico's. Samen komen we tot een mooi midden, anders kwam ik nooit het huis uit en had M geen huis meer, haha. 

We zijn al een beetje begonnen met pakken, naja 'we, we', ik ben begonnen met pakken. Dit is ook een verschil tussen mij en M, ik begin redelijk op tijd met mijn dingen en M laat graag alles tot het laatste moment. Hij is dan ook een redelijke stress pakker wanneer hij voor werk naar het buitenland moet. Gelukkig vliegt hij regelmatig en heeft hij nu een stappenplan die hij kan volgen, want anders.. Vaak ben ik dan de kut die zijn tas staat in te pakken omdat meneer niets meer kan vinden.
 
De tassen uit de berging getrokken, alle zomerkleding van zolder gehaald, zwembandjes en haviana's klaargelegd en in de loop van de maand alles aanvullen. 
 
Dit moet goed komen. 
 
Nog een maand, nog een kleine maand..
 
x B

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published