ZOKU IJSLOLLY'S


Mijn eerste werkweek zit er weer op. Het viel allemaal heel erg mee. Had verwacht dat ik het veel zwaarder zou krijgen, maar eigenlijk was het heel leuk! Het brengen en ophalen van de midgets gaat ook heel soepel. Ik werk nu dichter bij huis, geen A10 met files meer, dus lekker op tijd thuis. Ik werk nu 4 dagen in plaats van 5 en dat is ook heel fijn. Tot nu toe is alles heel makkelijk gegaan, hopen dat het nog even zo relaxt blijft. 
 
Vandaag waren we met zijn allen vrij. Met de kleine monsters naar een indoor speeltuin geweest omdat het al de hele ochtend regende, maar aan het einde van de middag was het ineens stralend weer. En wat doen we met stralend weer? Yessss, ijsjes maken! 
 
Vorig jaar van mijn schoonmoeder een Zoku ijslolly's gekregen als cadeau voor onze verhuizing. Wat een top apparaat! Je maakt in een handomdraai hele lekkere, leuke en vooral gezonde ijses die smaken naar heel veel meer! Je kan het met vers fruit maken, of met kant en klare sap. Chocolade en met kersen en pindakaas, mojitos (my favorite) of met Oreo's. Je kan het zo gek maken als je wilt. Je mixt, roert en schenkt het fruitmengsel in de Zoku, wacht een paar minuten en je hebt heerlijke ijsjes. Je ziet het ijs voor je ogen bevriezen, echt super leuk voor de kids. 
 
De koelkast opengetrokken en gekeken wat we nog in huis hadden. Aardbeien en Banaan.. dit kon wat worden. Ik had geluk dat er in het receptenboek ook daadwerkelijk een recept stond met aardbeien en banaan. Mooi! Hoefde ik niet zelf te denken :)
 
Seph op het aanrecht, Nola in haar stoel en hup, ijsjes maken..

Related Posts

  • RETAILER LOVE #2
    RETAILER LOVE #2

    Het is altijd een verassing om te zien hoe de items van ICECREAM BANDITS worden gecombineerd door verschillende retai...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    Het is altijd superleuk om onze retailers kleding items te zien combineren. Zoals je kunt zien zijn de trui en broek ...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published