ZON, ZEE & ZWEMBAD..


 
Nu bijna 2 dagen in Koh Lanta en eerlijk gezegd hebben we nog niet zo heel veel ondernomen. Lekker gezommen, gegeten, massages, pedicures en vooral heel veel niks gedaan. Het resort is echt super. M heeft het weer fantastisch uitgekozen. Al die weken dat ik me zo verwaarloosd heb gevoeld (M en de liefde voor zijn laptop) hebben zijn vruchten afgeworpen. Het resort is een geweldig.. 
 
S is helemaal gek van zwembad, echt een kleine waterrat. Hij wil alleen maar 'sjwemmen' naar de 'sjeee' of spelen met zijn 'hep' = schep. Hij kookt dan eieren voor ons aan de rand van het zwembad of tekent 'koppes'
 
Nu merken we wel dat de hitte wat veel voor hem is. Het is overdag gemiddeld 35 graden. Voor ons al bijna niet te houden en voor S is het helemaal niet te doen. Hij is nu dus extra cranky en wil echt niets doen waar hij geen zin in heeft. Hij is een super maniac x 2!
 
Overdag valt hij in de airco kamer niet zelf in slaap, meaning: een oververmoeide baby, meaning: chago mam en pap. Het enige dat werkt is slapen in de hete buggy, "wagen mama wagen" Vandaag hebben we hem in de wagen gedumpt, handdoek erover en snel een stukje lopen.We waren het resort nog niet af of hij lag al te tukken. Direct rechtsomkeer terug naar het huisje, S in bed, pap op de scooter en mam in de hangmat..
 
Pffff, morgen weer een dag..  
 
x B. 


We hebben ook direct de GoPro uitgeprobeerd bij het zwembad

 


 


 
Onderweg in de tuktuk in slaap gevallen..  
 


...maar voor het eten werd hij wel even wakker ;)


 
 Related Posts

  • RETAILER LOVE #4
    RETAILER LOVE #4

    Toen Elvis & Otis nieuwe kleding ontving met onder andere ICECREAM BANDITS werd deze super schattige foto gemaakt...

  • PRETTY FLAT LAYS!
    PRETTY FLAT LAYS!

    WE + KID heeft 2 super schattige combinaties gemaakt met de OVERALL DRESS JADE van ICECREAM BANDITS.  Allebei de fla...


Leave a comment


Please note, comments must be approved before they are published